Sese Tepki Vermeme

113 görüntüleme
A

Ayşe Ü.

11 Eylül 2025 15:13
Merhaba kızım 3 ay 1 haftalık seslere tepki vermiyor yani kulağının yanında se çıkarıp çıngırak sallıyoruz dönmeye çalışmıyor hatta göz bile kırpmıyor
Normal mi
Doğduğunda işitme testinden geçmişti
1 hafta öncesine kadar da ona konuştuğumda bana yanıt veriyor sesler çıkarıyordu
1 hafta önce özel aşılarını yaptırdık 4 gün ateşli geçti 39 a kadar çıktı ateşi huzursuz bi haftaydı onun ardından bu durumu yaşıyoruz odyoloğa mı gitmeliyim yoksa durum normal midir
R

Rüm ..

11 Eylül 2025 15:15
Bence geç kalmadan doktorunuza başvurun
T

Tuğba B. ..

11 Eylül 2025 15:18
Dr bir gözükün derim
N

Nurten

11 Eylül 2025 16:47
Kulak burun boğaz doktoruna götürün bence
N

Nurten

11 Eylül 2025 16:49
Belki kulak enfeksiyonu olabilir. Hamileliğinde tansiyon şeker gibi hastalığı olan veya enfeksiyonel hastalık geçirenler içinde 6. Ayda kontrol oluyor. Ben tansiyonla ilgili sıkıntı yaşamıştım. Enfeksiyonlu hastalıkta geçirmiştim. Sanırım bu tip hastalıklar geçirince risk artıyor. O yüzden kulak burun boğaz doktorunun görmesinde fayda var
G

Gül S. ..

13 Eylül 2025 19:48
Sizi korkutmak istemem ama yüksek ateş sonrası nadir olsa görülen bir durum doktora gitmenizde fayda var
Merve K.

Merve K.

Dil ve Konuşma Terapisti

13 Eylül 2025 20:02
Ayşe hanım merhaba. Öncelikle süreci en iyi şekilde yönetmek için sakin olmanızı öneririm. Hastalık öncesi sese tepki vermesi dil gelişiminin seyrinde ilerlediğini gösterir. Hastalık sonrası oluşmuş olabilecek durumlara yönelik olarak bir KBB doktoruna başvurmanızı, gerekli görüldüğü takdirde odyolojik değerlendirme yaptırmanızı öneririm. Bu süreçte çocuğunuzla konuşmaya ara vermemeniz dil gelişimi için önem taşımaktadır. ✨

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir