Serin Havalar

136 görüntüleme
Ümran A.

Ümran A.

19 Eylül 2025 06:55
Merhabalar , malum havalar biraz serinlemeye başladı. Özellikle geceleri daha serin oluyor.
4,5 aylık bebeğim var nasıl giydirmeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum.
Gece kontrol ediyorum bazen yanakları burnu soğuk oluyor. Üşüyor mu hasta olur mu acaba bu durumdan dolayı ?
K

Kübra G.

19 Eylül 2025 07:00
Üşüyüp üşümediğini anlamak için boynunu ve ensesini kontrol etmeniz gerekiyor yüz burun el ayak bunlar soğuk olabilir . Oda ısınız kaç derece ona göre hareket etmelisiniz
Ümran A.

Ümran A.

19 Eylül 2025 07:02
Teşekkür ederim . Boynuna bakıyorum genelde sıcak oluyor gögsü vs ama havalar bir anda dengesizleşince emin olamadım yine de
Ayşegül A.

Ayşegül A.

21 Eylül 2025 12:55
Ümran hanım kübra hanımın söylediği gibi göğüs ve sırtına bakıp anlayabilirsiniz.benm oğlan 4 aylık daha klima kullanıyoruz 22-23 derece oluyor gece içerisi.Uzun alt üst giydiriyorum.tulum da giydirebilirsiniz ayaklı olarak içine ince bişeyler.tog değerli tulumlar var yada fermuarlı tulum kundak tulumlar var ayakları da giriyor içine o da olabilir.sevi bebenin var bizim ama 2 kere anca kullanabildim biz kullana kadar oğlan büyümüş sığmıyo😂owli marka meşhurmuş onun uyku tulumları ve çok fonksiyonluymuş.Yaş aralığı 6 aydan mı başlıyor tam bakmadım ama siz de bakın istersiniz bi.ben de bi araştırıcam onu.
Ümran A.

Ümran A.

21 Eylül 2025 15:12
Teşekkür ederim ayşegül hanım. Ben de araştırayım bir , aldıklarımızı kullanıncaya kadar ya bebişler büyüyor ya da mevsim değişiyor zaten 😊
Ayşegül A.

Ayşegül A.

21 Eylül 2025 20:30
Aynen ümran hanım önemli değil😀

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir