Sars Covid Saptanmıştır…

162 görüntüleme
H

Hatice Y.

23 Ağustos 2025 00:22
Beş gün önceki sürüntü testimizin sonucu pozitif çıktı hocam. Kızım 6 aylık dk 3 kg son bir aydır aynı kiloda 7.7kg olarak sabit kaldı. Boyu 68cm kafa çevresi 42 cm. 10 gündür ateşi var ilk başlarda enfeksiyon denildi yatış verildi daha sonrasında covid tanısı konuldu. Yine ara ara ateşi çıkıyor ama 38.4 ü geçmiyor. Ne önerirsiniz ?
Fadile B.

Fadile B.

23 Ağustos 2025 05:41
Öncelikle Çok geçmiş olsun Benim bebeğim de 16 günlükken rsv olmuştu covit bir benzeri öncelikle Bebeğinizin sık sık burnunu açın gün içinde 10-15 kere bile açtığım zamanlar oluyordu sonra sabah öyle akşam ben serum fizyolojikle buhar veriyordum Bir ay boyunca yani Neredeyse her günüm böyle geçti Doktor kontrollerinde mutlaka ciğerlerini ekstra dinletin Ama bu aralar yapabildiğiniz kadar burnunu temizleyin buharını verin pat pat yapın kalçadan omuza doğru akciğerinde olası bir balgam falan varsa hepsini atsın
F

Fikriye N. G.

25 Ağustos 2025 19:15
Çok geçmiş olsun benim bebeğim de bu hafta içerisinde covid testi sürüntü testi sonrası pozitif çıktı 5 aylık ama çok ağır bir şekilde atlattık emziriyorsanız sık sık emzirmenizi öneririm ateşi var ise soğuk kompleks uygulayabilirsiniz biraz zor ama inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
S

Selin Y.

26 Ağustos 2025 07:07
Aynı şekilde benim bebeğim de 4,5 aylık biz de covid olduk şimdi eğer ateş artmıyosa şurup sonrası sabit kalıyosa bile iyi bi şey dedi bizim doktorumuz 6saatte bir calpol verdik şimdi ateş bitti çok şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir