Sarılık

79 görüntüleme
A

Asu K.

12 Ekim 2025 19:25
Merhabalar 39.haftada doğan bebeğim 6 günlükken sarılığı 14 çıkmıştı, doktor en zirvede olduğu gün 6. Gün demişti. Şuan 20 günlük ve hala geçmedi normal mi acaba
Ü

Ümran ..

12 Ekim 2025 19:37
Benim bebeğim 47 günlük ve hala sarılığı var azda olsa değeri 8 şuan .uzamış sarılık veya anne sütü sarılığı deniyor bu duruma.doktorumuz zararsız bir durum 3 aya kadar kendiliğinden geçiyor dedi
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

12 Ekim 2025 19:37
Merhaba yatış sınırında değilse doktorunuz değerlendirmisse korkmayın karaciğer gelisene kadar bir süre bebek tolere edemiyor ve rengi sarı kalıyor yada anne sütüne karşı aynısekilde olabiliyir ama gelişime ve bebeğe zarar vermediği için normal hayata devam ediliyor. Ama eğer sarilik kol ve bacaklara kadar yayilirsa bebekte uzun uyku halleri beslenememe gibi durumlar olursa tekrar doktorunuza basvurun
E

Elif S.

12 Ekim 2025 19:38
uzamış sarılık görülebiliyor maalesef, en sık görülen sebebi anne sütü sarılığı. umarım, 1. ayına doğru toparlar
bazı enzim testleri yapılmıştır belki, bir sorun çıktı mı acaba? anne sütü dışında sık görülenlerden biri g6pd enzim eksikliği, benzer enzimleri değerlendirmişlerdir belki, bilgi verdiler mi?
N

Neslihan K. D.

12 Ekim 2025 20:58
Merhaba benim oğlumda uzamış sarılık geçirdi. 3.ayımıza girdiğimizde geçmişti. 2 kere fototerapi aldık, tüm testler vs yapılmıştı bizede anne sütü sarılığı dendi Bol bol emzirdim bebeğimin hep keyfi yerindeydi daha sonra kendiliğinden geçti. Geçene kadar en fazladeğer 14ü görmüştük.
S

S A.

12 Ekim 2025 21:11
Bir haftalıkken 15 çıktı sınırda dedi yatış verildi birgün fototerapi aldı ve düzeldi
A

Asu K.

14 Ekim 2025 01:04
Evet enzimlerine de bakıldı doktorumuz gayet iyi demişti. Bacağına kadar inmedi ama vücut ve yüzü hala sarı
A

Asu K.

14 Ekim 2025 01:04
Çok teşekkür ederim hepinize 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir