Sallayarak Uyutmak

114 görüntüleme
B

Birşen G. S.

22 Ekim 2025 03:48
Merhabalar bebeğim kolik olduğu için sallayarak çok rahat uyutuyordum fakst şimdi beş ayşık ve gerçekten bıkmış durumdayım. Evde hamak var orada sallayarak uyuturum gece beşiğine koyuyorum her saat başı kalkıyor dönüyor bazen uyuyor bazen uyumuyo. Artık çok sinirleniyorum ve dayanamadığım noktada yine hamağa götürüp orada uyutuyorum. Bazen uyanmasından o kadar korkuyorum ki beşiğe götürmeyip salonda hamakta bırakıyorum ve bende salonda yatıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı önersi olan varsa çok sevinirim
Elif i. c.

Elif i. c.

22 Ekim 2025 03:54
Bizde 26 haftalık olduk bizde de hala durum aynı beşik sallamaktan kollarım uyuşuyor artık
M

Meliha C. ..

22 Ekim 2025 05:16
28 haftalık olduk.Sallamaktan başkanı bişey yapmıyorum gün içinde Tek çare yatak odası tavan delip salıncak kurmakta Bulduk
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

22 Ekim 2025 07:25
Merhabalar🌼 Bebeğinizin her saat başı kalkması, başını çevirip uyanması, uykuya dalmak için sürekli dışsal sallama ritmine bağımlı olduğunu ve kendi kendine uyuma becerisini geliştiremediğini işaret eder. Sizin çaresizlikten salonda, hamakta uyuma tercihi yapmanız, yaşadığınız uykusuzluğun ve tükenmişliğin bir yansımasıdır; bu, bebeğinize duyarlı yaklaşma kapasitenizi de azaltabilir. sallamayı tamamen kesmek yerine, sallamayı sadece sakinleşme aşamasına kadar kullanıp, uykulu ama uyanık bir halde beşiğine yatırmayı deneyiniz. Gece her kalktığında hemen hamak yerine beşiğinde kalmaya teşvik ederek tutarlı davranmanız, alışkanlığın kırılmasında anahtar olacaktır
B

Birşen G. S.

22 Ekim 2025 08:55
Fatma hanım deniyorum faka beşiğe koyunca gözler faltaşı gibi açılıyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir