Sallama

176 görüntüleme
F

Fatma K.

17 Ekim 2025 11:33
Bebeğim 3 aylıksallayak uyuyor gazdan da muzdaribiz sallamak iyi geliyor ama alışsın istemiyorum uyku egitimi 3. Ayda başlanmalı mı sizce yaşayan var mı bu durumu
G

Gökçin N.

17 Ekim 2025 11:52
Uyku eğitimi 4.ay uyku gerilesinden sonra öneriliyor.
B

Büşra U.

20 Ekim 2025 19:35
Benimde bebeğim 3 aylık bazen kolumda bazen ayağımda sallayarak uyutuyorum. Alışmasında problem yok bence🥹 Uyku eğitimi yalnız bırakmayla başlıyor küçücük bebeklerimizi nasıl yalnız bırakacağız ki bu sefer güven duyguları gelişmeyecek🥹Zaten şurda çekeceğimiz 1-2 hadi 3 sene olsun. O zamana kadar kokumu içine çekerek uyutmayı düşünüyorum ben alışsa bile. Tabi ki siz nasıl isterseniz öyle yapın ama 3 ay çok erken. Doktorlar bile 6-8 ay diyorlar
F

Fatma K.

20 Ekim 2025 19:40
Şöyle ki bizimki sürekli sallanmak istiyor gündüzleri 15-20 dk derin uyusun diye sallıyorum koydugum an ya da koyduktan10-15 dk sonra uyanıyor bu sefer hem uykusu bolunuyor hemde ben işlerimi yapamıyorum sürekli sallıyorum o uyusun diye bu durum kötü yoksa tabikide temasla uyusun ileride uyimicak ozlencek bugünler:)
B

Büşra U.

20 Ekim 2025 19:42
Benimki de aynısı🥹Bende bu durum için sling almayı düşünüyorum bakalım. Benimde işlerim kalıyor ayağımda sallamayı bırakıyorum en fazla yarım saat uyuyor hemen uyanıyor. Belki slingde daha rahat uyur uyumasa bile benimle gezer bende işlerimi hallederim diye düşünüyorum ama bakalım.
F

Fatma K.

20 Ekim 2025 20:14
Sling denedim uyuyor ama bu sefer de işleri yapamiyorsun kafası bi yere çarpar mı sesden korkar mı ayagini sıkıstirirsam felan diye rahat olmuyor bence ama yinede deneyin sizde bizde ise yaramadı
S

Saziye G.

20 Ekim 2025 20:17
Bebek arabası kullanın evde ben öyle yapardım. Hem arabaya alıştı hem de uyurdu
T

T.e

23 Ekim 2025 08:28
bebeğim 5aylık oldu sallayarak uyuyuyorum ve her yatağa koyduğumda uyanıyordu bugün doktorum sallayarak uyutmayı bırak dedi.yanına yatarak ve emzirerek uyutabilirsin dedi doktorumuz bakalım deneyeceğiz umarım başarabiliriz
F

Fatma K.

23 Ekim 2025 10:59
Emzirerek uyutmayı önermiyorlar diye
Biliyorum umarım başarılı olursunuz çok zor bir süreç biz daha başlamadık ama bu durumda hoşuma gitmiyor sürekli salla salla

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir