Salgın Hastalık
95 görüntüleme
A
Ayşe N.
12 Ekim 2025 07:31
Hocam 32 günlük bebeğim var emzirme ve mama birlikte götürüyorum. Şu sıralarolan salgına yakalandım ishal kusma boğaz ağrısı öksürük gibi şikayetlerim var. Dün acile gittim hızlı toparlanmamiçin serum içine antibiyotik ve bazı ilaçlar katıldı. Serumdan sonra bu saate kadar hiç emzirmedim. Acilde ki doktor 4 5 saat sonra sütümü sağıp dökmemi 2. Sütü emzirmemi söyledi soğru yapıyor muyum?

Dilara K.
12 Ekim 2025 08:19
Merhaba bence doğru yapıyorsun çünkü ilk önce sen iyi olmalısın sonra bebeğin . Kendini suçlu da hissetme benim de başıma gelmişti maalesef ki ben de yapmaya çalıştım ama iki göğsünü de bomboş yapman gerek ve çok iyi beslen sonra zaten aynı düzeniniz oturacak korma da ☺️
A
Ayşe N.
12 Ekim 2025 08:33
Merhaba teşekkür ederim. Ne yazık ki ilk bebek ilk telaş stresli geçiyor biraz. Emzirmediğim için suçlu hissettiriyor ne yazık ki. 30 dkka toplamda 1 saat 2 göğsümü de sağıp çöpe dökdüm tam boşalmıştır diye düşünüyorum.

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
12 Ekim 2025 08:44
Merhaba verilen ilaçların içerigini bilemediğimiz için söylenene uymak zorundayız, kendinizi üzmeyin sütünüz etkilenmesin geçici birdurum anne bebek arasına hiçbirsey geçemez🙏
A
Ayşe N.
12 Ekim 2025 08:49
500lük dekstroz içine
Desefin,avil,asist, metpamid eklendi. Birde oksijen maskesi ile ventolin aldım
Desefin,avil,asist, metpamid eklendi. Birde oksijen maskesi ile ventolin aldım