Salgın Hastalık
103 görüntüleme
G
Gülben Ö. ..
23 Ağustos 2025 09:06
Bebegım kusuyor Ateş yok ıshal yok dün öğleden sonra kustu dört beş kere doktora gıttık serum kan testı yaptı kanda bırsey yok dedı ılac vıtamın verdı Geldık sabah yıne bırsey yoktu öğlen yıne kustu ne yapabılırım

Fadile B.
23 Ağustos 2025 10:42
Belki midesi soğuk almıştır sırtına sıcak havlu koyabilirsiniz mide üşütmesi varsa böyle kusmuğu ekşimsi ekşimsi kokabilir sırtını ayaklarını birkaç gün sıcak tutun Ama çocuğu sıkacak kadar sıcak değil ara ara Havluyu ısıtıp beline koyun direkt Tenine değil de kıyafetin üstünden de koyabilirsiniz belki midesi soğuk almıştır
G
Gülben Ö. ..
23 Ağustos 2025 10:44
Dunku kusması öyle kokuyordu ama bugün su gıbı kustu

Fadile B.
23 Ağustos 2025 10:46
Evde klima varsa ceyranda kalmışsa böyle direk bildiğimiz midenin öz suyunu da kusabiliyor ben de yaşadım çünkü ondan söylüyorum
G
Gülben Ö. ..
23 Ağustos 2025 10:46
Önerinizi deneyecegım teşekkür ederim

Göktürk P.
23 Ağustos 2025 11:50
Aynısı bizimde başımıza geldi. Sürekli kustu ishal yok ateş yoktu. Kan testi idrar testi bakıldı temiz çıktı. Hastanede yine öğürüyordu ama midede bir şey olmadığı için çıkmıyordu. 3-5 ml mide bulantısını önlemek amacı ile damardan ilaç verdiler sonra kusması kesildi. Bir gece öncesinde karnı gurulduyordu. Muhtemelen midesini üşüttüğünden kaynaklı, karnını sıcak tutun ve dondurma soğuk su gibi şeyler bir kaç gün vermeyin. Bizimki öyle düzeldi
G
Gülben Ö. ..
23 Ağustos 2025 12:35
Tedıklerınızı dıkkate alacağım teşekkür ederim