Sağım+mama
71 görüntüleme
B
Berivan ..
21 Eylül 2025 14:59
Sağdığım sütü vermeye başladım ama günlük ne kadar vermem gerekiyor arada mama da veriyorum kilo alımı düştü diye geceleri uyku haliyle emiyor ama gündüz emmiyor süt mama ikisi bir arada kaç ml içmesi gerekiyor bir günde 5 ay 10 günlük 7300 gram kilosu nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
22 Eylül 2025 06:57
Size yardımcı olabilmem için ve doğru yönlendirebilmem için öncelikle bebeğinizin doğum kilosunu da yazmanız gerekiyor. Doğum kilosuna göre her şey yolundaysa bebeğinize ek olarak mama vermenize gerek yok beş aylık. Bebek ne zaman emmek isterse ve kaç ml almak isterse o kadar veriyoruz
B
Berivan ..
22 Eylül 2025 07:06
2830 doğdu işe başladığımdan dolayı bebeğimi bırakıyorumo süreçte sağdığım sütü veriyorlar ama doymuyor sanki mama da veriyorlar o yüzden sadece gece uyku hali ile emiyor meme reddimiz de vardı işe başlamam sorunu büyüttü simdi sağım+mama ilerleyip gece emziriyorum ama ne kadar vermeliyim toplamda gün içinde iki haftadır mama veriyorum önceden sadece sağım ve emzirme şeklindeydi son ay 300 gram aldı sadece ve ben işe başladım iki haftadır