Sağımda Azalma

83 görüntüleme
E

Emine T. ..

9 Eylül 2025 21:53
Merhabalar bebeğim 4 buçuk aylık ve günlük 5 saat çalışıyorum şimdiye kadar gün içindeki sağımlarım ertesi gün yetiyordu ancak hem bebek büyüdü öğünlerinde daha fazla süt içiyor hem de benim sağımla gelen sütüm azaldı stres yapmamaya çalışıyorum ancak işyerim oldukça yoğun ve stresli bir ortam. Ek gıdaya geçsek yetecek diye düşünüyorum sizce mama denemeli miyim yoksa sütü artırmaya mı çalışmalıyım
B

Betül Ç.

9 Eylül 2025 21:57
Sütünü artırabiliyosan daha iyi tabi ki ama yetmiyorsa da mama ile destekle derim
E

Emine T. ..

9 Eylül 2025 21:58
Nasıl oldu bilmiyorum bir hafta öncesine kadar nadirdi böyle azalma son bir haftadır buzluk stoklarıyla günü kurtarıyoruz sadece
Elif O. .

Elif O. ..

9 Eylül 2025 22:11
Kuru tut kaynatıp içerseniz sütünüz artacaktır hem doğal hem basit bir yöntemdir. Ek gıda dönemine az kalmış zaten deneyin olmazsa mamayla destekleyin üzülmeyin hala çok iyi annesiniz 😇
E

Emine T. ..

9 Eylül 2025 22:32
Şimdiye kadar atıştırmalık niyetine yiyordum öyle de denerim çok teşekkür ederim bu arada 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir