Sağım Yapma

201 görüntüleme
Ş

Şevval N. K.

18 Ekim 2025 07:47
Bebeğim ilk 1 ay dolmadan memeden kesildi meme reddi yaşadıkgeri tutmadı. Şuan7 aylık hem sagarak hem mama olarak 7 ay boyunca sütümü veriyorum ama sütüm baya azaldı kesersem de bebeğehaksizlik olur mu çok darda kaldım
T

T.

18 Ekim 2025 08:57
Elinizden geldiğince zaten çabalamışsınız vermek için arttırmak için power pumplar var ama mamada zehir değil kendinizi lütfen kötü hissetmeyin bol su tüketip deneyin birde
Ş

Şevval N. K.

18 Ekim 2025 09:00
Teşekkür ederim deneyecegim
İ

İ.E.

18 Ekim 2025 09:12
Niye haksizlik olsun hic sutu gelmeyen anneler ne hisseder sonra. Siz yine iyi dayanmissiniz ben 4.aydan sonra sadece mamaya dondum. Mamaya karsi ulkemizde tu kaka gibi bir algi var ama annesi olmayan bebekleri dusunun mama bir bebegin tum ihtiyaclarini karsilayabilecek anne sutunden sonraki yegane besin. Ne kendinize ne de bebeginize haksizlik etmis olmazsiniz.
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

20 Ekim 2025 06:57
Şevval hanım Burada anne kendisi karar vermeli eğer çok yoruluyorsanız ve gün içerisinde bitkin oluyorsanız tabii ki bunu kendinize yapmayın sadece mama ile besleyebilirsiniz ama dayanabiliyorum her şey yolunda gidiyor bu şekilde bir süre daha devam edebilirim derseniz de sağım yaparak ilerlemenizi öneririm sağımıda her 2 saatte bir 15-20 dakika şeklinde yapmanızı öneriyorum ve tabii ki hastane tipi elektrikli göğüs pompası ile yaparsanız daha olumlu sonuçlar alırsınız
E

Eb

22 Ekim 2025 15:44
Esenay hanım pekı sütü sağmak süt üretimini azaltır mı ? Yanı sureklı emzırmek ten tene temas sütü daha çok mu artırıyor ?
S

Semra

22 Ekim 2025 16:19
Tabiki karari siz vermeniz gerekir. Kendinizi nasil daha iyi hissederseniz öyle yapın. Benim bebğim de 2 aydan sonra memeden kesildi. Şu an 1 yaşında ve hala sütümü sağırarak veriyorum. Ama gerçekten bebek büyüdükçe cok zor oluyor. Ama anne sütü değerlidir ve ne kadar yorulsak da değiyor. Bu konuda en iyi yolu kendiniz dinlemek. İçinde nasil hissederseniz öyle yapın 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir