Sağ Göğsüm Sol Göğsüme Göre Cok Fazla Süt Üretiyor
89 görüntüleme
S
Sena P.
16 Ekim 2025 16:21
2-3 gündür böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Bebeğim 22 günlük. Mama kullanmadım sütüm cok güzel yetiyordu kilo alımı yeterliydi bezlerdeki çişi de takip ediyorum fakat sol göğsüm şişmemeye başladı sağ göğsüm fazlasıyla şişkin. Ne yapacağım başınıza geldi mi lütfen yardımcı olun
G
Gonca Ç.
16 Ekim 2025 16:28
Benimde tam tersi bir durum olmuştu sol göğsüm şişiyordu sağ göğsüm şişmiyordu bebeğim iki aylık sol tarafımda hala diğerine göre daha fazla süt var bi sorun yaşamadım endişe etmeyin takip edin bence yine bebeğinizin çiş sayısını , ayrıca göğsüm şişmiyor diye vermemezlik yapmayın bence yine o göğüsten emzirmeye devam edin
B
Burcu E.
16 Ekim 2025 16:36
Kesinlikle memenizden umudu kesmeyin aynısını tam tersinden altıncı ayda yaşıyorum. Sağ memeye ara ara sıcak duş, sıcak kompres,bolca sağımla uyarma,bir de ilk önce hep o memeden emmeye başlatın beyne sinyal gitsin diğer meme kadar olmasa da yine süt düzene giriyor. Boyut farkına da takılmayın estetik olarak, emme hayatımızdan çıkınca memikolar normale dönüyormış 😅
S
Sena P.
16 Ekim 2025 16:40
Ay cok sağolun canım anneler hepsini yapacağım suanda da yapmaya calısıyorum , inanın kimsede böyle bir şey yaşamadım diyince o kadar moralim bozuldu ki sütüm toptan gidecek diye cok korktum
Burcu hanım peki sizin 6.ay oldugu ıcın bebege yetiyor mu süt daha cok emiyordur herhalde yani şuan yetse de sonra ac kalır mı diye endişe ediyorum
Burcu hanım peki sizin 6.ay oldugu ıcın bebege yetiyor mu süt daha cok emiyordur herhalde yani şuan yetse de sonra ac kalır mı diye endişe ediyorum