Sadece Memede Uyuma

81 görüntüleme
D

Damla E. Y.

13 Ekim 2025 07:49
4.5 aylık kızım sadece memede uyuyor memeyi çıkarttığım anda uyanıyor emzik tutmuyor gün içinde ne yemek yiyebiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. bu aylarda yatağında uyutmayı öğretebilir miyim? meme uyku ilişkisini nasıl kestiniz. memede uyumasından rahatsız değilim ama hiç bırakmıyor çok yoruldum
Y

Yaren A.

13 Ekim 2025 08:09
Doğduğundan beri aynı durumdayım. 8 buçuk aylık olduk daha da düşkün oldu. Yatakta yatarak yanına yatarak uyutmayı denedim daha da huzursuzlanıyor memeyi ısırıyor. Aynı şekilde devam ediyorum ne yazık ki
D

Damla E. Y.

13 Ekim 2025 08:14
doktoruyla da görüştüm probiyotik başladık ayrıca gizli reflüsü varmış ilaç başladık ve diş sancıları olabilir diye jel önerdi ama 2 haftadır deniyoruz hala aynı uzmanlar 5. ay dolmadan uyku alışkanlığı zor kazandırılır diyor memede uyuması çok hoşuma gidiyor ama yatağına da alışsın istiyorum napıcam bilmiyorum 😆
İ

İlknur P.

13 Ekim 2025 08:31
1 yaşına girdi bebeğim malesef aynı şekilde devam ediyor ve zamanla yatağında da yatmak istemiyorum emmek için yanımda yatıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir