Sadece Kucağımda Uyuyan Bebeğim

155 görüntüleme
B

Beste Ö.

12 Ekim 2025 07:32
Cocugum 25 günlük oldu. Son 5 gündür gecelerimiz bir anda değişti. Artık cocugum sadece kucagımda uyuyor. Yataga koydugum anda mızıldanıp ağlıyor. Mecburen hemen elime alıyorum tüm gece uykusuz bekliyorum. Bunu yaşayan var mı nasıl çözdünüz lütfen bana da yardım edin
S

Scts ..

12 Ekim 2025 07:35
Bebeğim 6 aylık ilk 3 ay kucağımda uyumuştu, zamanla düzeldi.
B

Beste Ö.

12 Ekim 2025 07:37
Biz sabaha kadar ayrılamıyoruz bebek elimde uyuyakalıyorum hiç güvenli değil böyle uyumak :((
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

12 Ekim 2025 08:39
Merhaba malesef ilk üçay çok önlenebilir bir durum değil destek almaya çalışın en azından gündüz bebeği bırakıp uyuyabilmelisiniz yatağına sizin kıyafetinizi koyup bir deneyin kokunuz belki işe yarar
B

Beste Ö.

12 Ekim 2025 09:30
Gündüz sürekli meme istediği için desteğim olduğu halde dinlenemiyorum. Önceden mama veriyorduk doktorumuz kesti mamayı tamamen çok sıkıntı yasadık mama kesildiği icin. Bebeğim stres olmasın diye a dese emziriyorum u dese emziriyorum
P

Pınar K. ..

12 Ekim 2025 10:09
Benimki de19 günlük aynı durumdayım kollarım ağırdığı için artık ayağımda sallıyorum😂😂
E

Emine K.

13 Ekim 2025 13:01
Benim bebeğimde aynıydı 2. Haftasında yarım kundak yaptım geceleri gece lambası kullandım ve bebeğimle iletişimi azaltarak uyuttum gece gündüz farkı oluştu şuan 3,5 aylık gece beşiğinde uyuyor ancak gündüz için çözüm hala bulamadım kucağımda uyuyor
N

Nur Y. Ö.

14 Ekim 2025 04:33
Yarım kundak yapın, alışıp sevecektir ve daha uzun uyuyacaktır. Yukarıdaki cevaplarda bir hemşire kendi kıyafetinizi yatağına koyun demiş, güvenliğini riske atmayacak şekilde onu da deneyin. Bebeğinizi yatağa bırakırken önce ayaklarını bırakın, birkaç nefes aldıktan sonra yavaş yavaş gövdesini de bırakın. Bebeğiniz ya pış pış sesi ya da beyaz gürültü seviyordur. Hangisini seviyorsa onu bi süre dinletin.
B

Beste Ö.

14 Ekim 2025 04:36
Dün gece emine köse hanım da yazmış yarım kundak denedim .tüm gece olmasa da birkac saat tutabildim icinde. Gazı yüzünden mızlanınca dayanamayıp alıyorum . Teşekkür ederim önerilerinize
N

Nur Y. Ö.

14 Ekim 2025 04:51
Bebeğinizi kucağınıza yani başı omzunuza gelecek şekilde aldığınızda ayaklarını elinizle tutup karnına doğru itip çekin, hafif zıplama hareketleri yapın, rahatlar diye düşünüyorum. Bir de bazen insan her şeyi yapıp sonuç alamayabiliyor. Şarkı açın. Imogen heap The Happy song bebekleri rahatlatıyor, deneyin bence. Biz ilk aylar o şarkıyla uyuttuk

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir