Sadece Anne Sütüyle Aşırı Kilo

135 görüntüleme
B

Burak B.

26 Ağustos 2025 12:21
Doğum kilosu 3500gr erkek bebek, 4 ayda 8.5kg oldu sadece anne sütü ile. Anne sütünü azaltma gibi bir uygulama olmadığı yönünde bilgi aldık doktordan. Kilo alımını yavaşlatmak için ne yapabiliriz.
Gizem K.

Gizem K.

26 Ağustos 2025 12:24
Genelde anne sütüyle alınan kilo için doktorlar sorun yok diyor mama sorun oluyormuş
T

Tuğba B. ..

26 Ağustos 2025 12:30
Benimde oğlum 3.720 doğum kilosu.4aylık 8.5 kg ayın 8inde 5aylık olacağız.sadece anne sütü
N

Nagihan B.

26 Ağustos 2025 12:30
Biz de ayni durumdayiz ayda 1 kilodan fazla alıyor. Anne sütü olunca sorun değil sanırım
E

Elif S.

26 Ağustos 2025 13:02
bebiş istediği ölçüde içsin, ne güze bol sütünüz var, sevinip mutlu olun lütfen🙏 anne sütüyle alınan fazla kilo doktorları rahatsız etmiyor. sadece siz fazla meme teklif edip, meme reddi yemeyin istiyorlar..
ama bebiş isteyip yiyorsa afiyet şifa olsun 👏🏻 devam bence yaa, ben çok sevinirdim bu duruma ♥️
T

Tuğba B. ..

26 Ağustos 2025 13:04
Ek besine geçtiğinde o kilolar gidiyor 3 çocuk sahibi anne olarak söylüyorum.o yüzden aldığı kiloyu problem etmiyorum
H

Hümeyra S.

26 Ağustos 2025 13:10
Bizde de aynı durum vardı anne sütü olduğu için problem olmadığını söyledi doktorlar ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir