Sadece 2 Çeşit Yemek Yiyor

114 görüntüleme
Y

Yağmur .. ..

10 Eylül 2025 17:08
Bebeğim 14 aylık ilk günden beri iştahsız kahvaltıda sadece yumurta ve pankek, yemekteyse sadece pilav ve makarna yiyor onu da max 2 çorba kaşığı kadar, başka hiçbir şey asla yemiyor kazara ağzına girse tükürüyor. Ne yapmamız gerekiyor bu durumlarda demiri kan değerleri hepsi normal aç da bıraksam aynı
A

Ayşe V. ..

10 Eylül 2025 17:54
Yağmur hanım konuyla ilgili bir bilgim yok ama bebeği sürece dahil etseniz yani yemeği beraber yapsanız belki ilgisini çeker tadına bakar mı acaba
Y

Yağmur .. ..

11 Eylül 2025 14:52
Yok henüz onu anlayacak bilinçte değil ki zaten çoğu zaman beni tezgahtan izliyor yemek yaparken ama bi faydası olmadı Ayşe hanım
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

12 Eylül 2025 10:42
Merhaba; bu bir geçiş süreci olmalı.  Hep beraber sofraya oturup siz de onun yediklerinden yiyin.  Daha sonra yine aynı sofrada sizin yediklerinizden bebeğe vermeye çalışın ama sofrada alternatif olarak makarna ya da pilav olmasın. Eğer yemek istemezse 30 dakikadan fazla uğraşmayın, bir sonraki öğüne kadar yemek ya da  atıştırmalık vermeyin.  Kan değerleri tek başına bir gösterge değildir, bebeklerin de yeteri kadar protein karbonhidrat yağ ve lif alması gerekir.
Y

Yağmur .. ..

13 Eylül 2025 14:59
Fatma hanım bu dediğinizi tabii ki denedim aylardır uğraşıyorum bu çocuğun yemesi için ama yok aç da bıraksam (bi sonraki öğüne kadar bişey yemese de) yemiyor bi yerden sonra mecbur vermek zorunda kalıyorum hiçbi şey veremesem infatril mama verdi doktor onu vermek zorunda kalıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir