Saçlarım Çok Dökülüyor

273 görüntüleme
Z

Zeynep Ç. ..

15 Ekim 2025 21:24
Bebeğim 3 buçuk aylık saçlarım çok fazla dökülüyor bebeğimin saçlarıda dökülüyor
Y

Yasemin K.

15 Ekim 2025 21:38
İki bebeğimde de 6.aya kadar hem kendimde hem bebeklerimde saç dökülmesi fazlaydı. 3.ayda başlamıştı. Normal bir durum ama siz yine de kan değerlerinize baktırın, içiniz rahat etsin
M

Mavi A. ..

15 Ekim 2025 21:44
Benimde saçlarım çok dökülüyor. 7 ay olacak hâlâ geçmedi:(
S

Selvi A.

15 Ekim 2025 22:19
Demir ilaçlarına devam ediyor musunuzben hamileyken kullandıklarıma devam ediyorumetkisi var
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Ekim 2025 20:21
Bana sağlık ocağındaki ebemiz kızıma verilen d vitamininden 5 damla içmemi söylemişti her gün içtim ama gene dökülüyor
Z

Zeynep Ç. ..

17 Ekim 2025 20:49
Hangi şampuanı kullanıyorsunuz saçlarınız için
A

Ayşe D.

18 Ekim 2025 11:07
Benımde oğlum 3buçuk aylık inanılmaz bir saç dökülmem var avuç avuç topluyorum kafamda kel kalacağım diye korkuyorum:)
Özlem

Özlem

19 Ekim 2025 23:41
Hayır kalmazsınız onun sebebbi bebeğinizin sizi gerçekten tanıması anlamına geliyor . Bemin saçlarım yokkadar az ama çılgınca avuç avuç dökülüyor yine de kel kalmadım . Korkmayın kendiliğinden geçer. Batıl inanç demeyin bende ilk çocuğum da öyle demiştim. 😅 ama değil.
Aybike A. .

Aybike A. ..

23 Ekim 2025 09:41
Oğlum 7 aylık olmak üzere benim de avuç avuç dökülüyor değerlerimde de sorun yok, dökülme karşıtı şampuan bile fayda etmiyor
S

Sümeyra B. ..

28 Ekim 2025 18:54
Kızım 7 aylık 3. aydan beri saçlarım dökülüyor hamileyken kullandığım demir ilacını ve kızımın d vitamini kullanıyorum kan kdeğerlerim normal ama hala avuç avuç dökülüyor hiç birşey fayda etmiyor
Ü

Ümmühan G.

30 Ekim 2025 12:29
Ben takviye kullanmaya başladım epey düzeldi ama bebeğimin dökülmesine doktor normal dedi onun dökülmesi devam ediyor az az. Marka vermeyim ama eczaneye giderseniz 2 3 tane takviye var içeriği temiz olan öneriliyor genelde.
Z

Zeynep Ç. ..

30 Ekim 2025 12:37
Teşekürler
P

Perihan i.

30 Ekim 2025 16:34
Benim de bebeğim 4 aylık. Hem benim hem bebeğimin saçları dökülüyor. Bugün tüm değerlerime baktırmak icin kan verdim. Geçici bir durumdur diye umut ediyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir