Saç Gelisimi

105 görüntüleme
H

Hatice

13 Ağustos 2025 18:44
Kızım yeni doğduğunda çok gür saçı vardı sadece kafasının arkasında kellik oluştu sonra saçlarınim Bi kısmı döküldü üstleri uzun kaldı, şu an dökülen yer aşırı seyrek ve ince telli uzadı dökülmeyen yer sık ve kalın telli, ayrıca kel kısım çok daha seyrek saç çıkmıyor 2 buçuk yaşında, ne yapmam lazım gurlestirmek için
B

Büşra K. ..

13 Ağustos 2025 20:30
Merhaba şampuan değişikliği deneseniz benim kızımın saçları doğduğunda çok seyrekti 8 aylık olana kadar herkes erkek sanıyordu şöyle önden iki tel bile toplanmıyordu ecowell diye bir şampuan keşfettim şampuan sayesinde uzadı saçları bizim biraz da genetik eşimin genetiğini almış saçları az ama bu şampuan gerçekten uzatıyor gözle görülür bir şekilde belli oluyor
H

Hatice

13 Ağustos 2025 21:14
3. Aylıkken başladım ecowele hala kullanıyorum 🥹
H

Hatice

13 Ağustos 2025 21:16
Benim saçlarımda çok fazladır hem sık hem uzun eşimin de öyle, ama kızımın saçı dökülünce hep seyrek cansız çıktı , üstelik aşırı fazla saçlı doğmuştu 😔
B

Büşra K. ..

13 Ağustos 2025 21:58
Anladım yardımcı olamadım size şu an sadece tahmin yürütüyorum kan değerleri ne alemde acaba
H

Hatice

14 Ağustos 2025 04:06
En son ocak ayında bakıldı çok iyiydi, ayrıca bunun için doktora götürsem mi bilmiyorum
B

Büşra K. ..

14 Ağustos 2025 09:28
Çok takıyorsanız bence götürün içiniz rahat etsin sizin stresiniz bebeğe de geçiyor sonuçta

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir