Saç Dökülmesi
128 görüntüleme
F
Fatma S.
4 Kasım 2025 06:17
Gebelikte saçlarım hiç dökülmezdi. Doğum yaptım günden güne saç dökülmem artıyor aynı durumu yaşayan varmı
Y
Yağmur G. T.
4 Kasım 2025 06:21
Benim de aynı şekildeydi 4.aydan beri, biotin kullanıyorum doktorumun önerdiği saç spreyleri şampuan.. bana mısın demedi üstelik kan değerlerim çok iyi. Şimdi kolajen tip1 kullanmaya başladım umarım daha da azalır

Özlem
4 Kasım 2025 07:05
Şaçlarınız bebeğinizin sizi tanımasından dolayı dökülüyor. Sakın batıl inanç demeyin ben de ilk çocuğumla öyle demiştim ama ikinci çocuğum da da aynısını yaşadım ve süreç geçici korkmayın şu anda aynısını ben de yaşıyorum.
Y
Yağmur G. T.
4 Kasım 2025 07:24
Biraz daha bilimsel olursak ferzanebenin instagramdaki son postuna bakın. Hormonların normale dönmesi kaynaklıymış, ama yine de demir ve kan değerlerinize baktırın isterseniz

Özlem
4 Kasım 2025 19:09
Tabi baktırabilinir ama sonuç değişmez sadece hormon değerleri hızlı değiştiği için olabilir . Yani geçici bir durum.

Emel C.
4 Kasım 2025 19:11
Merhaba benimde dogumdan sonra aşırı döküldü kan degerlerime baktirdim demir eksikligi cikti serum taktirdim suan hala dökülüyor ama eskisi kadar degil
S
Sümeyra A.
6 Kasım 2025 19:23
Anne bebeğinin 4. Ve 6. Ayında östrojen hormonlarından dolayı (artması yada azalmasıydı sanırım hatırlamıyorum) saçları dökülürmüş halk arasında bebeğin anneyi tanıması olarak geçiyor. Ama süreç geçiciymiş bende yaşıyorum. Elenatal doğum sonrası takviyeyi kullanıyorum birde ducray şampuan aldım inşallah geri gelir saçlarım.
N
Nur K. B.
7 Kasım 2025 10:07
Benimde doğumdan sonra 4. Ayda başlamıştı her taramada tarağım saçtan görünmüyordu. Değerlerime baktırmak istedim emzirdiğim için. Tiroid değerlerim yüksek çıktı. Çok şükür geçiçi olan bir sorunmuş kendiliğinden gidermiş. Öncesinde böyle bir sorunum yoktu. Hamilelik doğum hormonların etkisiyle oluşuyormuş. İlaç kullanmadım ama takviyelerle dökülmede azaldı şuan iyiyim.sizde değelerinize baktırın.