Saç Dökülmesi
96 görüntüleme
E
Elif G. Ç.
3 Kasım 2025 19:01
Merhabalar, doğumdan yaklaşık 3 ay sonra feci şekilde saçlarım dökülmeye başladı. Sizlerde bu durum yaşandı mı? Herhangi bir çözümğ var mı?

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
3 Kasım 2025 19:10
Merhaba dvitamini ve demir takviyesi almaya devam ediyorsanız ek bir multivitamin de doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz tabi bunun dışında ek bir hastaliginiz varsa durum degisebilir
B
Burcu B. Ö.
3 Kasım 2025 19:19
Benimde dört ay oldu doğum yapalı günde üç kre ev süpürüyorum aşırı saç dökülmesi var duşta ayrı tararken ayrı normalde de fazlaca dökülüyor anlayamadım ı bende

Özge U.
3 Kasım 2025 19:47
Ben doğumdan sonra doktorumun tavsiyesi ile demir ilaçı, d vitamini ve multivitamin kullanımına devam etmiştim. Hiç saç dökülmesi yaşamadım. Doğumdan sonra kan değerlerimiz alt üst oluyor. Ee tabi işin içine emzirmede girince vitamin mineral eksikliği fazla oluyor.
G
Gülşah T.
3 Kasım 2025 20:18
@Fatma Tanrıöver merhaba fatma hanım ben doğum yapalı 5 ay oldu ama doğumdan sonra bırakmıştım d vitamini ve demir takviyesini benim de saçlarım aşırı dökülüyor şuan hamilelikte kullandığım takviyelere tekrar başlayabilir miyim

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
3 Kasım 2025 20:45
Merhaba D vitamini aynısı kullanabilirsiniz ama doğum sonrası hiç Demir kullanmamışsaniz en azından sağlıkocaginda bir baktırın aynısı yetmeyebilir gidemiyorsaniz kullanabilirsiniz.