Saç Dökülmesi

96 görüntüleme
E

Elif G. Ç.

3 Kasım 2025 19:01
Merhabalar, doğumdan yaklaşık 3 ay sonra feci şekilde saçlarım dökülmeye başladı. Sizlerde bu durum yaşandı mı? Herhangi bir çözümğ var mı?
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

3 Kasım 2025 19:10
Merhaba dvitamini ve demir takviyesi almaya devam ediyorsanız ek bir multivitamin de doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz tabi bunun dışında ek bir hastaliginiz varsa durum degisebilir
B

Burcu B. Ö.

3 Kasım 2025 19:19
Benimde dört ay oldu doğum yapalı günde üç kre ev süpürüyorum aşırı saç dökülmesi var duşta ayrı tararken ayrı normalde de fazlaca dökülüyor anlayamadım ı bende
Özge U.

Özge U.

3 Kasım 2025 19:47
Ben doğumdan sonra doktorumun tavsiyesi ile demir ilaçı, d vitamini ve multivitamin kullanımına devam etmiştim. Hiç saç dökülmesi yaşamadım. Doğumdan sonra kan değerlerimiz alt üst oluyor. Ee tabi işin içine emzirmede girince vitamin mineral eksikliği fazla oluyor.
G

Gülşah T.

3 Kasım 2025 20:18
@Fatma Tanrıöver merhaba fatma hanım ben doğum yapalı 5 ay oldu ama doğumdan sonra bırakmıştım d vitamini ve demir takviyesini benim de saçlarım aşırı dökülüyor şuan hamilelikte kullandığım takviyelere tekrar başlayabilir miyim
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

3 Kasım 2025 20:45
Merhaba D vitamini aynısı kullanabilirsiniz ama doğum sonrası hiç Demir kullanmamışsaniz en azından sağlıkocaginda bir baktırın aynısı yetmeyebilir gidemiyorsaniz kullanabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir