Saç Dökülmesi

95 görüntüleme
Nil A.

Nil A.

21 Ağustos 2025 13:50
Lohusalık dönemi ve sonrası saç dökülmesi için şampuan öneriniz var mı? 3 aydır ducray kullanıyorum saçlarım aşırı dökülüyor ve çok kurudu
T

Tuğbada

21 Ağustos 2025 13:52
Valla hiçbir şeyin etki ettiğini görmedim🥹 5 aylık hala dökülüyor doktor 2 sene sürer dedi
Nil A.

Nil A.

21 Ağustos 2025 13:54
Benim 2 seneyi çıkartacak saçım olduğunu sanmıyorum 😁
İ

İrem E.

21 Ağustos 2025 13:56
Topak topak dökülüyor benim de doğum sonrası vitaminlerimi boşladım biraz yarın kan verip değerlerime baktırcam demir ve vitaminlerin düşüklüğü de çok etkili . Siz de bir doktora görünün isterseniz
N

Nagihan

21 Ağustos 2025 14:12
Dökülmeye değil ama çıkması için bi yöntem buldum ve etkili de oldu sanırım bir avuç karanfili 1 2 litre suda kaynatıp 15 gün karanlık bi yerde beklettim ve sprey şişeye doldurup hergün saçıma sıktım ve gözle görülür şekilde açılan yerlerim yeniden saçlandı diye görüyorum umarım dökülmeyi de engeller 😁
Esma U.

Esma U.

21 Ağustos 2025 14:19
Embeuty ı deneyin. Herkes onu öneriyor. Bende alıp deneyeceğim kampanyaları oluyor 2.si 1 tl yada 3 al 2 öde gibi. Linkini vereyim hepsiburada da trendyol vs de bakarsınız kampanya için

https://app.hb.biz/8FLrjvgFZ3S1
Nil A.

Nil A.

21 Ağustos 2025 14:48
İrem kan değerlerim o kadar iyi ki hiç bu kadar iyi olmamıştı daha önce
Z

Zeynep E. O. ..

21 Ağustos 2025 14:53
Ben kan değerlerime baktırdım herşey çok iyi. Ama 7. Ayda hala avuç avuç dökülüyor 😭😭😭

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir