Saç Dökülmesi

84 görüntüleme
Ö

Özge T.

14 Ağustos 2025 15:03
Merhaba kızım 4 buçuk aylık oldu ve aşırı bir saç dökümem var bunu durdurabilecek ürün kullananlar oldu mu aranızda ? Yardımcı olursanız sevinirim
Fadile B.

Fadile B.

14 Ağustos 2025 15:53
Benim de saç dökülme Şikayetim vardı ben dahiliyeye gidip kan testi verdim O zaman da demir takviyesi verdiler Siz de aile hekimine gidebilirsiniz
M

Melike G. ..

14 Ağustos 2025 16:12
Doktorum vitamin takviyesi başlattı benimde 3 aylıktan itibaren başlamıştı dökülmelerim hala da devam ediyor
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

14 Ağustos 2025 17:14
Merhaba, doğum sonrası saç dökülmesi olabiliyor. Sebebi ise doğum da kaybettiğimiz kan ve sonrasında devam eden uzun süre kanama. O yüzden kadın doğum doktorum bana en 2-3 ay daha demir ilacıma devam etmem gerektiğini söylemişti. Benim de saçlarım döküldü ama çok şükür uzun sürmedi ve ciddi bir kayıp yaşamadım hamile kalmadan önce normal döküntü gibiydi. Eğer doğum sonrası demir ilacına devam etmediyseniz mutlaka tahlil yaptırın. Tahlillerde mutlaka b12 vitamini, d vitamini, ferritin hemogram ve genel biyokimya testlerinize bakılsın hatta özellikle ekstra magnezyum değerininize bakmasını rica edin doktorunuzdan. Ve tavsiye olarak biberiye suyu kullanın ki saçlarınız daha erken çıksın arada ki farka inanamayacaksınız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir