Sabah Uyanınca Sütüm Fışkırıyor Akşam Olunca Sütüm Yetmiyor
157 görüntüleme
N
Nagihan S.
7 Ekim 2025 18:13
Sabahları her iki göğsümden de süt geliyor hatta akıp üst kıyafetlerimi tamemen ıslatıyor fakat akşamları sütüm az oluyor ve kızım doymuyor sürekli emmek istiyor ve aranıyor süt gelmeyince ağlıyor bu durumu yaşayan var mı varsa nasıl çözdünüz ,yoegunluktan mı oluyor

Rasime Ç. ..
7 Ekim 2025 18:19
Nagihan hanım merhaba aynı durum bende de vardı sabahları iki göğsünde dolu olduğu zaman bir tanesini sağıp bir diğeri ile emziriyor o kalan sütü dolaba koyup akşamları kullanıyordum ama akşama doğru sütüm az olunca onu veriyordum bu arada bunu dengelemek için çok su içmelisiniz🌺
S
Simay Ç.
9 Ekim 2025 07:50
Bende de bu durum var sabahları taş gibi oluyor hatta tazyikli geliyor bile olabilir kızım gaz sancisi cekiyor emdiginde. Bazen öksürüyor bile. Nefes nefese kaliyor. Aksama doğru da baya azalıyor ve dediğiniz gibi yetmiyor. Bizde kilo artisi az oldugu icin takviye mama veriyorum ben. Çozum bulabilen varmi bu duruma???
N
Nagihan S.
9 Ekim 2025 08:08
Benim kızımın kilosu iyi ilerliyor yeni tartıldı fakat bende de gaz sancısı oluyor emerken öksürüyor tıkanıyor ben sürekli gaz masajı yapıyorum çok sıkışırsam kimyon çayı veriyorum rahatlatıyor ama mide gazını çıkarmakta baya zorlanıyor
N
Nagihan S.
10 Ekim 2025 10:26
N
Nagihan S.
10 Ekim 2025 10:27
Bu YouTube videosunu buldum akşamları sütümüz azalmıyormuş yoğunlaşıyormuş

Fulya E. E.
10 Ekim 2025 10:35
Akşama doğru susuz ve yorgun olma ihtimaliniz yüksek. Benim de bebeğimiki üç aylıkken de süt durumum aynı öyleydi. Bir yerden sonra meme de bebeğin ihtiyacına göre şekillendi. Özellikle geceleri yapılan sağım sütünüzü artırır. Sabahları da fışkıracak kadar çokken , stok yapıp buzluğa atabilirsiniz. Hastalanma , ailevi sağlık sorunları olduğunda stok hızır gibi yetişiyor. Still çayı, malt içecekleri de sütü artırmada yardımcı oluyor. Gün içinde ara öğün yapmayı bol su içmeyi ihmal etmeyin.ben su fazla içemediğim için ayran da çok içtim. Normalde balık yiyemediğim demir eksikliği ve b12 eksikliğim olduğu için de takviyelerime devam ettim.