Saat Başı Uyanma
205 görüntüleme
S
Sena A.
13 Ekim 2025 20:56
24 haftalık bebeğim saat başı hatta bazen 30-40 dkda bir uyanıyor. Emmeden asla geri uyumuyor. Bu durum geçici midir yoksa uyku eğitimi ile mi düzelir? Uyku eğitimi alan var mı?
Gerçekten çok yoruluyorum gün içinde onunla oynamaya enerjim kalmıyor.
Gerçekten çok yoruluyorum gün içinde onunla oynamaya enerjim kalmıyor.
E
Ebru P.
13 Ekim 2025 22:10
Lütfen yardimci olun
25 aylık kızım gündüz 1 saat uyur gece yatmadan karnını doyurur altını temizler oda ısısını ayarlar yatirirdim deliksiz 10 saat uyurdu çocuğuma bişey oldu ne gündüz uyuyor ne gece gündüz çok inatciyiz isyan modunda geziyor gece uyuyor yarım saatte bir kalkıyor delirmek üzereyim çocuğumu taniyamiyorum 2 yaşlami alakalı ne zaman geçer geçer mi nedir bu lütfen yardımcı olurmusunuz
25 aylık kızım gündüz 1 saat uyur gece yatmadan karnını doyurur altını temizler oda ısısını ayarlar yatirirdim deliksiz 10 saat uyurdu çocuğuma bişey oldu ne gündüz uyuyor ne gece gündüz çok inatciyiz isyan modunda geziyor gece uyuyor yarım saatte bir kalkıyor delirmek üzereyim çocuğumu taniyamiyorum 2 yaşlami alakalı ne zaman geçer geçer mi nedir bu lütfen yardımcı olurmusunuz
B
Banu A. ..
13 Ekim 2025 22:39
Ayy benim kızımda aynı 21 aylık gece sürekli uyanıp duruyor bugün geçer yarın geçer derken bir aydır böyle ne yapacağımıbilmiyorum

Merve B.
14 Ekim 2025 05:47
Benim oğlumda 12 aylık ve aynı dertten muzdaribim gece 2 saate bir uyanıyor bazen uykusu kaçıp oynuyo ve bu durum bizi çok yoruyor ne yapacağımızı bilmiyoruz gündüz uykusu 2, 1 e çeksem de gün içinde çok huzursuzlanıyor