Saat Başı Emme İsteği

120 görüntüleme
M

Merve E. Ç.

25 Aralık 2025 11:34
Merhabalar bebeğim 4.5 aylik gündüz saat başı emziriyorum sorun yok hatta kendisi doyduğunda otomatik bırakıyor ama gecede böyle bazi annelerin yorumlarini okuyunca sok oluyorum masallah gece 4 5saat araliksiz uyuyan bebekler varmis benimki mutlaka emmek istiyor ve uyaniyor 1 2 defa emzirmeyeyim belki gazi vardir diye deniyorum ama bu seferde aglamaya basliyor. Emmek istiyor Uyanincada max 5 dkk aktif emiyor ve uyuyakaliyor. Birazdaha emsin diye ayaklarini gidikliyorum hafif durtuyorum ama uyanmiyor yatiriyorum (her uyandiginda gercekten aktif emiyor o yuzden emdirmemezlik yapmiyorum ) 😂 sizce normal mi bu uyku duzeni bu aylarda olusmaya basladigi için sormak istedim benim bebeğim birakin 4 5 saati 2 saati bulmuyor
S

Seda N.

25 Aralık 2025 11:52
Doymuyor olabilir belki, bizim ki şu an 6 aylık o aylarda 2-3 saat ara ile ediyordu, gece de 3-4 saatte bir kalkıyordu
S

Sevda ..

1 Ocak 2026 21:22
Gerçekten benimki de aynı öyle. 4 aylık ve gece 2 saat deliksiz uyusa şükür dicem sürekli ıkınıp sıkınıp uyanıyo emzirmeyim sakinleşsin diyorum ama sonu yine memede bitiyo. Doymuyo desem kilo alımı gayet iyi gidiyo
M

Merve E. Ç.

1 Ocak 2026 21:26
Eveet doktor bana da dedi kilo alimi gayet iyi Kalkiyor ve emzirince (max:5 dkk) sonra uykuya geri daliyor ama bu surede gercekten emiyor
S

Sevda ..

1 Ocak 2026 21:30
Biz alerjiden şüpheleniyoruz çünkü bu ara ishal gibi sıvı yapıyo ve kıvranıyo sanırım süt ürünleri dokunuyo ve gece daha çok etkiliyo çünkü aslında uyumak istiyo ama sancıdan uyuyamıyo. Sizde bi bunu gözmlemleyin isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir