Rüya Beslenmesi
160 görüntüleme
G
Gülten .. g. ..
3 Ekim 2025 18:05
Bebeğim 2 aylık doktor rüyada beslememi önerdi uyku düzeni için rüya beslenmesinde geğirtme gaz çıkarmana da gerek yok dedi . Bu şekilde deneyen var mı kusma olur mu gece görmem diye korkuyorum
C
Cansu İ. B.
3 Ekim 2025 18:23
Ben de bebeğime yaptım hep hatta daha küçüktü bir sorun yaşamadık. Tabii sorumluluk almak istemem. Yan yatırabilirsiniz belki içiniz rahat edecekse
G
Gülten .. g. ..
3 Ekim 2025 18:24
Faydasını gördünüz mü peki ? Uyku düzeni daha iyi oldu mu
G
Gülcan Ş.
3 Ekim 2025 18:45
Bende yaptım hatta kusma vs yaşamadım gündüzleri gazını çıkartmasam direk kusuyırdu Ama 3 aylık olunca yavaş yavaş bıraktım çünkü gece uyku süreleri uzuyormus suan 4 aylık olacak son 1 haftadır tekrar başladık desem yeridir çünkü çok sık uyanıyor parmaklarını emiyor o yüzden suanlık mama verıyorum kusma valan yok
G
Gözde ..
3 Ekim 2025 19:09
Ben de bebeğim iki aylık olduktan sonra bebeğimin uykusu bölünmesin diye gazını çıkartmadan yatırdımm. Bazı günler gaz için mızırdandığı oluyor özellikle sabaha karşı ama zaten küçük olduğu için gazını çıkartabilmek daha kolay. Kusma gibi bir sorunu ben gece yaşamadım ama gündüz emzirmelerimde gazını çıkarırken kusuyordu. Yan yatırma mevzusuna gelince bebek kussa daha zaten sirtustu yatsanada başı yanlara doğru dönük oluyor, yan yatırmanıza gerek yok diye düşünüyorum ama tabi ki yatiranlar da var kendi kararınız. Doktorlar sirtustunu öneriyor

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
17 Ekim 2025 08:31
Gülten hanım bebeğinizin kilo alımı güzelse her şey yolundaysa bebeğin uyanmasını bekleyebilirsiniz. Sizin uyandırmanıza gerek yok