Rsv
153 görüntüleme
T
Tuğba K.
8 Ocak 2026 14:19
1 ay 18 gunluk bebegim çocuk doktorumuz rsv aşısından bahsetti sizce yaptırmalımıyız hocam
H
Halime K. ..
8 Ocak 2026 20:42
Merhaba doktor değilim ama doktorlardan öğrendiğim kadariyla 6 ay dan küçük bebekler için rsv aşısı önerilmiyor. Anne yaptırabilir aşı sütten bebeğe geçer koruması diye biliyorum.
G
Gülşah I.
9 Ocak 2026 06:03
Tuğba hanım bebeğiniz yoğun bakımda kaldı mı? Ve ya pramatüre mı doğdu? Ben 2. Ayında yaptırdım, bebeğim zature geçirdi ve yoğun bakımda yattı. Doktorlar bu şekilde özel sıkıntı geçirmiş bebeklere önerıyor. Yan etkisiolmadı, aksine içimiz rahatladı vurdurunca.Güncel ücreti 17 bin lira. Ben Ankarada liv hastanesine gıdıyorum, üç dört çocuk doktoruda vurdurun dedı. Birisi para sıkıntısı olmayan ailelere ben dırekt önerıyorum dedı. Yani her türlü iyi bir şey imkan varsa yaptırın. Çok okudum araştırdım ben.
T
Tuğba K.
9 Ocak 2026 07:06
Yogun bakim yada premature degil ama suan salgin havasi oldugu icin doktorumuz onerdi bende bir dusunmedim degil oyuzden bende live gidiyorum
G
Gamze T.
10 Ocak 2026 15:52
Benim de 8 günlük bebeğim doktor önerdi ama çok kararsızım
T
Tuğçe K. R.
12 Ocak 2026 11:25
Benimde bebeğim şu an tam 8 hafta 1 günlük ve bizde 4 haftalıkken yaptırdık bebeğimiz enfeksiyondan dolayı 6 gün doğduğunda yoğum bakımda yattı o yüzden doktorumuz önerdi bilgilerinize

Selime A.
12 Ocak 2026 23:50
Benimde 2 ay 17günlük bebeğim ilk ayında doktorumuz önerdi yaptırdım. Osman hocada öneriyor onunda videolarını canlı yayınlarını dinledim ve bu doğrultuda yaptırdım. Herhangi bir sağlık sorunuda yoktu. Allah korusun rsv olursa o zaman direk yoğun bakımda yatırılıyorlar ağır geçiriliyor diye biliyorum.
Ekim ve mart ya da şubattı arası doğanlara direk önerilen bir aşı
Ekim ve mart ya da şubattı arası doğanlara direk önerilen bir aşı
Ç
Çilem K.
13 Ocak 2026 19:14
Bebeğim 5bucuk aylık benim RSV hakkında bi aşısı olduğu bilmiyorum 4 gündür hasta RSV pozitif cıktı çok zorlayıcı hastalık hastane yatışımız olmadı ama çocuk maf oldu durumunuz var ise yaptırın..