Rota Aşısı Sonrası İştahsızlık

169 görüntüleme
H

Hatice B. K. ..

8 Eylül 2025 17:45
Doktor bey lütfen dönüş yapabilir misiniz rota aşısı olduk 5 gün önce bebeğim öncesinde çok güzel emen bir bebekti ama aşısı sonrası 1-3 dk emip bırakıyor mama verdim belki sütüm yetmemeye başlamıştır diye ama mama da almadı kendi sütümü ısıtıp verdim onu da içmiyor emerken bir anda çığlık atarak ağlamaya başlıyor biberonda da aynısını yapıyor bağırsak düğümlenmesi olabilir mi bu ne yapmalıyım lütfen cevap verir misiniz
H

Hatice B. K. ..

8 Eylül 2025 17:47
D vitamini ni değiştirdik öncesinde de bilinen markanın zeytinyağlı olanı ondan olabilir mi
H

Hatice B. K. ..

9 Eylül 2025 18:34
Size de çok geçmiş olsun aşı olalı bir hafta oldu ilk gün hiçbir sıkıntı olmadı sadece uykuluydu ama emiyordu biberon falan alıyordu çok korktum o yüzden başka sebeplere bağladım bir hanımefendi buradan cevap vermişti fakat çok korkmuştum geçmediği için o yüzden doktor beye de tekrar sormak istemiştim ama geçiyormuş bugün düne göre çok daha iyiydi bebeğim emmeye başladı çok şükür biberon da aldı tabi eskisi kadar iştahlı değil ama inşaAllah tamamen geçecek sizin de inşaAllah bir an önce geçer korkmayın diyemiyorum çünkü ben de çok korktum
S

Sinem H.

29 Eylül 2025 16:33
Merhaba bizdede aynı durum var düzeldi mi acaba sizin bebeğinizde
S

Sinem H.

29 Eylül 2025 16:34
İştahsız biberon istemiyor
H

Hatice B. K. ..

29 Eylül 2025 16:40
Düzeldi sinem hanım ben de düzelmeyecek zannettim çok korktum ama düzeldi çok şükür bir hafta sürdü bu süreç çok korkutucu oluyor ama Allah'a şükür şuan bebeğim çok iyi inşallah sizin bebeğiniz de kısa sürede iyileşir
S

Sinem H.

29 Eylül 2025 17:07
İnşallah Hatice hanım çok teşekkür ederim 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir