Rota Aşısı‼️

126 görüntüleme
Ü

Ümran ..

28 Ekim 2025 19:26
Bebeğim 2 aylık.rota aşısının ilk dozunu yaptırdık.geceden beri bebeğim sürekli ıkınıyor bacaklarını kendine doğru çekiyor gazını da iyi çıkarıyor ,kakasıda sarı yeşil renk olmaya başladı bu durum aşıya bağlı olabilir mi
B

Burcu A.

28 Ekim 2025 19:51
Evet bizde de aynı oldu cırcır olacak büyük ihtimalle. Biz diğer aşılarla beraber yaptırdık 2 gün sürdü şükür çok bir huzursuzluğu olmadı ama ishal olursa bol bol emzirin bence sıvı kaybını engellemiş olursunuz
C

Ceren G.

28 Ekim 2025 20:06
Rota aşısı sonrası ishal normalmiş hemşire öyle demişti.Bol bol emzirmeye çalışın sıvıkaybi olmasın. Birde çok huzursuz olursa calpol verebilirsiniz demişti bize hemsiremiz
Ü

Ümran ..

28 Ekim 2025 20:09
Bende diğer aşılarla birlikte yaptırdım.
İshali yok henüz bol bol emziriyorum
.calpol veriyorum istemeyerekte olsa ama şu ıkınma durumu çok yoruyor onu 😔
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

28 Ekim 2025 20:34
Rota aşısı bazen ishal yapabiliyor bu ıkınmalr bağırsak hareketleri ile ilgili olabilir endişe etmeyin herhangibir ilaç vermeyin ateş yapmaz ama 38 üzerine çıkarsa Calpol verin şifa olsun ❤️❤️
Ü

Ümran ..

28 Ekim 2025 20:38
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız🙏🏻😔💕
B

Büşra D.

28 Ekim 2025 23:09
Merhaba ben rota aşısını yaptirdiktan sonra cocugum gazlı bir cocuga donustu ve gaz problemimiz buyuk olcude azalmisti geceleri kesintisiz uyurdu, simdi surekli gazdan aglayarak uyaniyor ve 4 ekimde yaptirdim bukadar zaman gecmemesi normal mi ne yapmaliyim cok uzuluyorum:(
B

Büşra D.

28 Ekim 2025 23:37
@Osman Gönülal

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir