Rota Aşısı
145 görüntüleme
B
Burcu B. Ö.
8 Ekim 2025 08:13
Merhaba bebeğimizüç aylık oldu iki üç kere kakasında kan gördüm doktor baktı poposunda pişik var süt ürünlerini kes dedi yumurtayı falan şimdi rota aşısını yaptırmak istiyorum ama gıda alerjisi olan bebeklere önerilmiyormuş sağlık ocağında sordum bilgimiz yok dendi doktor randevuma da daha Van böyle olanlar nasıl bi yol izlediler acaba
H
Havva U.
10 Ekim 2025 10:48
Merhaba bebeğimin süt alerjisi var aslında yapılmaması gerekiyor Muş ama Dr ben tüm aşıların yapılmasını istiyorum dedi yaptırdım o günden beri karın ağrısı arttı huzursuz zor kaka yapan bir bebek oldu
Y
Yagmur E. ..
10 Ekim 2025 10:49
Rota aşısı en geç 110. Gunde yapılmas ıgerekiyor bebeğiniz şimdi 90 günlük ise bunu hizli bi sekulde doktordan öğrenseniz iyi olur
B
Burcu B. Ö.
11 Ekim 2025 12:58
Evet pazartesi randevum var gidicem
B
Burcu B. Ö.
11 Ekim 2025 13:00
Rota aşısından dolayı mı karınağrısının çok arttığını düşünüyosunuz benim arkadaşımın bebeğinin de süt alerjisi vardı ve çocuğu bu hafta rota virüs oldu dört yaşında iki hafta hastanede yattı keşke yaptırsaymışım diye çok ağladı ama bilmiyorum bazı doktorlar yapılır bazısı yapılmaz diyor korkuyorum rotavirüs olur diye

Ayça K. A.
Hemşire
11 Ekim 2025 13:30
Rota aşısı süt proteini içemiyor alerjisi olan bebeklerde uyguluyoruz zamanı geçirmeden yaptırın
B
Burcu B. Ö.
11 Ekim 2025 14:01
Pazartesi yaptırıcam teşekkürederim kaçıncı hafta son oluyor
B
Burcu B. Ö.
14 Ekim 2025 08:54
Ayça hanım ben dün bebeğimi iki doktora götürdüm ikisi de rota aşısını yaptırmıyor bana kakasında bi kaç kere kan geldi alerjik olabilir diye alerji bölümüne yönlendirdi ona da randevu yok randevu gününe kadar da aşının süresi geçiyor ne yapmalıyım