Rota Aşısı

131 görüntüleme
E

Esra Ç. ..

1 Ekim 2025 10:21
Oğlum 3 aylık oldu. Sağlık ocağında istersek rota aşısı yaptırabileceğimizi söylediler. Yaptırmalı mıyım sizce?
A

Ayşegül Ü.

1 Ekim 2025 10:41
Eğer özelde takipli değilseniz veya rutin çocuk doktorunuz yoksa sağlık ocağında yaptırın bence. Aşıyı siz temin ediyorsunuz ve o gün almanız gerekiyor. Bana sağlık ocağındaki hemşire öyle demişti. Osman hocanın rota aşısı ile ilgili videosu var, size daha net bilgi verecektir:
Melek M.

Melek M.

1 Ekim 2025 10:42
Benim bebeğim prematüre olduğu için çocuk doktorumuz kesinlikle yaptırmamızı tavsiye etti. Osman hoca da özel bir durum yoksa yapılması taraftarı
Ş

Şeyda T. ..

1 Ekim 2025 10:46
Biz iki bebeğimize de yaptırdık bence yapılması gerekli ilerleyen yaşlarında rota virüsü olduğunda hastanede yatmasını istemezsiniz rota aşısı olan çocuklar daha hafif ve ayakta atlatıyor bu hastalık sebebiyle günlerce hastanede yatan aileler tanıyorum
Çağla K.

Çağla K.

1 Ekim 2025 10:46
Ben kızıma yaptırdım su zamana kadar olan bütün özel asılarını.Rota virüsünü kapan cocukların hastanede yasadıklarını arastırın isterseniz ne kadar ağır geciriyorlar özellikle 2yaş altı. Ben kızımı öyle bir durumda görmek istemem, hiçbir bebeği de o durumlarda görmek istemem gerçekten çok üzücü . Bu yüzden imkanı olan yaptırmalı diye düşünüyorum 🙏🏻
İ

İlayda U.

1 Ekim 2025 10:51
2 dozuda yaptırdık imkanı olan yaptırmalı bence☺️
Nisa K.

Nisa K.

1 Ekim 2025 11:06
Rota aşısı öncesi probiyotik kullanan var mı kullanılmalı mı
Nisa K.

Nisa K.

1 Ekim 2025 11:09
Aşıyı evde kendi yapan var mı
L

Leyla E. A.

1 Ekim 2025 11:48
Nisa hanım özellikle rota aşısı için kullanmadım ama halizjızrda zaten kullanıyordum aşıyı sağlık ocağında yaptırdık bi saat bi şey yemesin yarı tok yarı aç gitsin mümkünse ebemiz böyle soyledi
Nisa K.

Nisa K.

2 Ekim 2025 09:33
Teşekkür ederim 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir