Rezene Çayı

86 görüntüleme
H

Hacer

29 Ekim 2025 07:45
50 günlük bebeğim var sütüm yeterli olmadığı için manada veriyorum sütümün artması için ve bebeğim de ki gaz sorununa iyi gelmesi için sabah akşam rezene çayı tüketiyorum fazla mı tüketiyorum acaba sabah akşam tüketimi güvenilir mi
R

Rabia B.

29 Ekim 2025 07:48
Bende kullanıyordum artsın diye doktorum bıraktırdı rezenenin daha tam etkileri araştırılmamış bazı bebeklerde huzursuzluk yapabiliyor dedi siz yinede doktorunuza danışın
A

Arzu.G

29 Ekim 2025 07:59
Evet hacer hanımın dediği gibi birçok doktor onermiyor rezeneyi.gaz ve sut için ben de denedim ama faydası olmadı açıkçası.süt artirimi için tahin ceviz incir dut misir bol su ve mumkunse guzel uyku en etkilisi.gaz için sizin içtiğiniz rezenenin bebeğe zaten faydası olmaz diye dusunuyorum .
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

29 Ekim 2025 08:59
Hacer hanım bebeğin gaz sorununa iyi gelmesinden ziyade süt artırımına yardımcı olur rezene çayı günde iki fincan bitki çayı içme hakkı var. İyi geldiğini düşünüyorsanız devam edebilirsiniz fazla tüketmiyorsunuz.
H

Hacer

29 Ekim 2025 09:09
Süt artırımı için faydasını gördüm doktor da içebilecegimi söyledi aşırı kaçmadığım sürece sorun olmaz dedi ama kimi içmeyin kimi için dediği için şüpheye düştüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir