Rezene Bebeği Rahatsız Eder mi

99 görüntüleme
H

Hacer

4 Kasım 2025 20:32
8 haftalık bebeğim var sütüm az olduğu için sabah akşam bir fincan rezene içiyorum bebeğimi rahatsız eder mi acaba bugün aşırı huzursuz sürekli ağlıyor
Mizgin M. .

Mizgin M. ..

4 Kasım 2025 20:53
Onla alakası olduğunu düşünmüyorum atak haftaları oluyor ondandır benm de öyle çünkü hatta içmediğim günler hem huzursuz oluyor hemde ben aksine gece içimi ikiniz için güzel ve kaliteli bir uyku sebebi olur bizde öyle
M

ME

4 Kasım 2025 20:57
Merhaba tam tersi rezene size ve bebeğe çok iyi gelir belki daha da huysuz olacaktı ama rezene sayesinde bi tık daha düşük huysuzlanıyor rezeneye devam edin ben doktorumun önerisi ile bebeğime bile 10 ml rezene içiriyorum
R

Rabia B.

4 Kasım 2025 21:18
Olabilir benim doktorum da rezeneyi bıraktırdı bana evet sütü arttırıyor ama bebek üzerindeki etkileri hâlâ araştırılıyormuş huzursuzluk yapabilir demişti sizde bi iyice araştırın bence
M

Melike M.

4 Kasım 2025 22:19
Kolik bebek annesi olarak çaresizlikten sabah akşam koca kupa içerdim.Çocuguma bile bi kaç damla verirdim.Çok yadırgayan oldu ama “isteyen istediğini yapsın kendi çocuğuna.Bu benim çocugum ben yaparım sen yapma çocuguna ” dedim her zaman herkese.Çaresizlikten her şeyi yaptım yani rezene en basitiydi.İnanılmaz derece süt arttırır ve çok güzel rahatlatır uyku yapar.Bebeğinin huzursuzluğu rezeneden degil bence.
E

Elif Ü. ..

4 Kasım 2025 22:22
Aksine rezene bence gaz için en iyi çözüm kendim de bebeğime de içiriyorum.tabi ilk başlarda az az verin alerjik durumda gösterir mi diye gözlemlemek için.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir