Resim Yapma, Uygun Kalem ve Malzeme

120 görüntüleme
Ş

Şule G.

20 Ağustos 2025 10:53
Bebeğim 15 ayını doldurdu. Karalama, boyama yapma için ne zman başlanabilir ve tabiki sivri uçlu olmayacak boyama kalemi olarak sizler ne kullanıyorsunuz önerileriniz var mı
Fadile B.

Fadile B.

20 Ağustos 2025 13:50
İyi günler Öncelikle Bebeğinize suyla renklenen boyama kitapları alabilirsiniz sadece kalemle bir şey yapıldığını anlasın ama normal bizim gibi kalem tutmasını beklemeyin el yapısı 6 yaştan olur uygunmuş
Ş

Şule G.

20 Ağustos 2025 18:30
Teşekkür ederim. Tabi düzgün şekilde kalem tutmasını beklemem ama kol kasları gelişsin hemde aktivite olsun diye başlamak isterim. Bunu yaparken de normal kalemleri yaşı gereği ters tutup kendine ve çevresine zarar versin istemem. Dediğiniz kitapları araştıracağım
T

Tuğçe B.

30 Eylül 2025 10:04
Merhaba, benim oğlumda 15 ayını doldurdu bayadır karalama yapmak için uğraşıyorum ancak kalemi alıp kaçıyor ya da ağzına götürüyor . Hala herhangi bir karalama yapmadı . Elinden tutup gösteriyorum bazen de sadece ben yapıyorum o izlesin diye ama yok.nasıl yaptırabilirim? Ya da bunu yapmaması problem midir ?
Ş

Şule G.

2 Ekim 2025 22:47
Benim oğlumda henüzkalem tutmayahevesli değil. Benceyaşları küçük olduğu için yapmıyorlar 2 yaşa doğru ilgileriartabilir
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

3 Ekim 2025 02:45
Yıkanınca çıkan keçeli kalemler var 🥰alıp yüzünü gözünü boyayacağı için daha çok onları tercih etmenizi tavsiye ederim.uçları da sivri değil 🥰 ve mümkünse hiç bir zaman boyama kitapları kullanmayın. Boyama kitaplarını hayal gücünü sınırlandırıyor. Boş kapıtlar daha özgür olmalarını sağlar
M

MerveLfc

3 Ekim 2025 19:46
Sihirli boyama kitabı yazarsanız çıkar ya da . C ile başlayan markadaki kalemlerden var bizde oyun hamurlarının içeriği falan da temiz
Ş

Şule G.

3 Ekim 2025 21:37
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

4 Ekim 2025 07:53
Merhaba 🌼Bu dönemlerde (12-15 ay) ince motorbecerileri hızla gelişmekte. Kalemi genelde avuç içleriyle tutarlar. Yıkanabilir boyalar, keçeli kalemler kullanabilirsiniz.Parmak boyaları da dahil.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir