Relaktasyon
118 görüntüleme
E
Emi̇ne N.
18 Eylül 2025 17:04
Merhabalar 7 aylık bebeğim yaklaşık 2 aydır emmiyor haliyle sağımla süt azaldı ve artık emmeyi bırakmıştık. Ama iki üç gündür emmek istediğini farkediyorum emecek gibi duruyor süt var fakat hem az hem de tadı farklılaşmış sizce geri döner mi emmeye neler yapabilirim

Rasime Ç. ..
18 Eylül 2025 17:38
Mrb benim 3 aylık bir bebeğim var dogdundan beri bir meme redi söz konusuydu sütüm azdı ama her 2 saate bir sütümü sağdım ve aventin anne gögsüyle uyumlu biberonunu kullandım şükür Allah’a şuanda artık anne gögsünden emziriyorum çok zorlu bir süreçti sürekli sağıp yetiştirmeye çalışıyordum ama sürekli sağmanızı öneriyorum zamanla vücut sütü artıracaktır vazgeçmeyin inşallah düzelir
S
Sema E.
18 Eylül 2025 18:09
Geri döner tabikide buradan bir emzirme danışma size yardımcı olur inşallah olmazsa hastanelerde bile emzirme danışmani var devlette danışmanlık alin

Buse G. A. ..
Emzirme Danışmanı
19 Eylül 2025 22:09
Merhabalar emzirme danışmanı eğitmeniyim🌸
Bebeğinizin hem anne sütünden faydalanmaya devam etmesi hem de sizi emmesi icin Emzirme Destek Sistemi (EDS) kullanmanızı öneririm. Böylece sağdığınız sütü ya da gerektiğinde takviye mamayı kendi göğsünüzden verebilir, bebeğinizin emme refleksini koruyabilirsiniz.
Unutmayın ki emzirme sırasında göğüs uyarısı, beyine süt üretim sinyali gönderir ve bu da süt miktarını artırır.
👉 Bol ten teması, yeterli dinlenme, su tüketimi ve dengeli beslenme de süreci destekler.
Kısacası bebeğiniz anne sütü alsın ya da takviye desteği alsın, EDS ile sizin göğsünüzden alması hem süt üretiminize hem de emzirme bağınıza büyük katkı sağlayacaktır. 💕
Güzel gelişmelerinizi duymayı çok isterim. Sevgilerimle 🤱✨
Bebeğinizin hem anne sütünden faydalanmaya devam etmesi hem de sizi emmesi icin Emzirme Destek Sistemi (EDS) kullanmanızı öneririm. Böylece sağdığınız sütü ya da gerektiğinde takviye mamayı kendi göğsünüzden verebilir, bebeğinizin emme refleksini koruyabilirsiniz.
Unutmayın ki emzirme sırasında göğüs uyarısı, beyine süt üretim sinyali gönderir ve bu da süt miktarını artırır.
👉 Bol ten teması, yeterli dinlenme, su tüketimi ve dengeli beslenme de süreci destekler.
Kısacası bebeğiniz anne sütü alsın ya da takviye desteği alsın, EDS ile sizin göğsünüzden alması hem süt üretiminize hem de emzirme bağınıza büyük katkı sağlayacaktır. 💕
Güzel gelişmelerinizi duymayı çok isterim. Sevgilerimle 🤱✨