Reflü Salya Yapar mı
164 görüntüleme
Ş
Şeyma
23 Ekim 2025 21:53
Bebeğim 45 günlük reflüsü var doktorumuz bitkisel bir ilaç verdi onu kullanıyorum her emzirmeden sonra. Ama hırıltısı var ve mukuslu salyalı şeffaf salya balgam gibi bişey çıkarıyor reflü ile bağlantılı olabilir mi başından böyle bir durum geçen varsa lütfen yazabilir mi
A
Ayşegül Ü.
24 Ekim 2025 03:37
Benim oğlum da sütle beraber dediğiniz gibi şeffaf böyle yapışaklı bir şey çıkarıyor bazen, balgam olduğunu düşünüyorum. Benim bebeğim 3 aylık ve fizyolojik reflü var, ilaç kullanmıyoruz. Hırıltısı da var. Sizin bebeğinizle aynı durumda yani. Çocuk doktorumuz bir şey demedi. Aile hekimimiz geniz eti olabilir, o da bunu yapar dedi. Ama bir çözümü yok, bebeğiniz daha çok küçük diye de ekledi.
Ş
Şeyma
24 Ekim 2025 03:50
Evet bizim doktorumuz da aynı şekilde söyledi şuan için çözümü yok yani genel de erkek çocuklarda oluyormuş sanırım
M
Merve A. ..
27 Ekim 2025 06:42
Reflü olduğunu nasıl anliyoruz
Ş
Şeyma
27 Ekim 2025 06:46
Fışkırmalı kusması vardı sütü olduğu gibi çıkarıyordu yoğun kıvamlı
Z
Zeynep C.
27 Ekim 2025 13:52
Bizde de aynı sorun bazen uykusunda hırıltı sesleri çıkartıyor, sanki diş çıkartacakmış gibi salya akıtıyor sebebi ne olabilir ki
Ş
Şeyma
27 Ekim 2025 22:18
Yani bizimki ya geniz Eti ya alerjik bilemiyoruz malesef henüz reflüsüde oldugu için şuan napcamı bilmiyorum bende @Zeynep CC
G
Gülşen S. ..
29 Ekim 2025 05:15
Benim kızımda da hırıltı var.6 gün yoğun bakımda küvezde bronşit tedavisi gördü.Şimdiki hırıltı için bir şey diyemiyor doktor.Bugün de yoğun hırıltı ile birlikte sarı renk ve fışkırır şekilde kustu.Kustuktan sonra da rahatladı
Ş
Şeyma
29 Ekim 2025 05:19
Bizde salyalı balgam atıyor ve ara ara oluyor sürekli değil. Bebeğinizin kusması da fışkırır olması reflü demiyor genelde sarı kusması ya üşüttüğü için ya da safra suyu işte geri geliyor yine reflüyü işaret ediyor gibi çok geçmiş olsun yavrularımız biran önce sağlığına kavuşur inşallah @Gülşen Sarıköse
G
Gülşen S. ..
29 Ekim 2025 05:24
@Şeyma salyalı ilk kez oldu.