Reflü
133 görüntüleme
T
Tuğçe A.
9 Ekim 2025 13:21
6 hafta 6 günlük hamileyim 4 gündür miğde yanmam ve ağzıma acı su tadi gelmesi asla geçmedi doktorum reflü dedi renni şurup verdi ama etki etmedi ne yapabilirim
S
Sema A. ..
9 Ekim 2025 13:26
Salatalığın kabuklarını soyup tuzlamadan yerseniz iyi geliyor. Bilimsel bir geçerliliği var mı bilmiyorum ama kendi hamileliğimde tecrübe etmiştim. Bir de maden suyu içmek bana iyi geliyordu.
C
Ceren E. Ç. ..
9 Ekim 2025 13:34
Merhaba , yediğinizsebze ve meyvelerin kabuklarını mutlaka soyun bence. Salatalık önerisine katılıyorum,banada çok iyi gelmişti. Birde tahin çok iyi gelmişti deneyebilirsiniz. Rennie duo aslında bende işe yaramıştı. Kaç şişebigti hatırlamıyorum ama doktorunuza danışıp farklı bir şurup isteyebilirsiniz bence
B
Büşra T.
9 Ekim 2025 13:41
Gaviscon kullanmıştım bende yalnız yediklerıne dıkkat etmen gerekıyo yaglı baharatlı çok salcalı kızartma filan bunlar dokunur soğuk süt mıde yanmasına ıyı gelıyo bırde
I
Irem
9 Ekim 2025 14:19
soğuk süt içiyordum ben işe yarıyordu
A
Aslı O. D.
9 Ekim 2025 14:52
Ilık süt işe yarıyor bende yaşadım. Dik pozisyonda uyuyun mutlaka yastık yüksek olsun ben 9 ay yarı oturur gibi yatmak zorunda kaldım 45 derece açıyla yatabilirsin demişti doktorum geriye doğru çünkü belli bir aydan sonra normalde yasak. Ayrıca 8 den sonra yemeği 10.00dan sonra gece su dahi içmeyi kesmemi istedi . Yaptım fayda gördüm . Önce 45 derece açıyla yatıyordum bir iki üç saat sonra sola ve sağa sönüp sırayla sabahı ediyordum. Asitli yemeyin az az sık sık ueyin ,