Reflü

71 görüntüleme
N

Nisanur K.

5 Eylül 2025 08:14
Hocam merhabalar bebeğim 5 ay 10 günlük erkek bebek ve hala ciddi bir kusması var her kucağa aldığımızda her yüz üstü döndüğünde kusuyor besledikten sonra aradan 1 saat dahi geçse kusuyor günde 2 kere mama veriyorum onun haricinde hep anne sütü doktorumuz 5. Ayında motis şurup başlattı ama onunda fazla bir etkisi olmadı bu ay 500 gram almış sadece kilo alımına da etkisi oluyor siz ne önerirsiniz
R

Rumeysa K.

5 Eylül 2025 09:25
Benim bebeğim 4 aylık reflüsü vardı gavisconun toz halini bebekler için olanını doktorumuz yazdı mamaya katıp içiriyorum ve kullandığım ilk günden itibaren mucize gibi kusması durdu 2. Ayından itibaren kullanıyordum bu aralar biraz gevşeklik gösterdim kullanmamama rağmen kusma hiç yok artık doktorunuza bi sorun bu ilacı isterseniz
Bengü I.

Bengü I.

5 Eylül 2025 09:33
4 aylık erkek bebek. Doğduğu günden itibaren reflümüz vardı. Ağzında sürekli köpüklü tükürük ve kusma oluyordu. Doktorumuz “gastrotus baby” adında bir şurup önerdi. Besledikten sonra veriyorum ve kusmayı önlüyor. Hala ara ara kullanıyorum ve memnunum
N

Nisanur K.

5 Eylül 2025 11:02
Bize motis şurup verdi ama hiç fayda göstermedi hala çok kusuyor bir sorayım bu dediğinizi teşekkür ederim
F

Fatmanur

12 Eylül 2025 21:25
Benim oğlumun da reflüsü vardı sonra doktor aptamil ar mama önerdi o mamayı içince kusmuyordu. Tabi siz emzirdiğiniz için size ne kadar faydası olur bilmiyorum ama isterseniz deneyin. Kusması 1 yaşına geldiğinde birden bire kesildi ar mamayı da 1 yaşında bıraktık.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir