Raporlu Süt

98 görüntüleme
Özge Ö.

Özge Ö.

22 Eylül 2025 14:15
Bebeğimin dk 2600 şuan 6ay 15 günlük kilosu 6kilo boy 65 cm.doktorumuz raporlu süt yazdı ama benim bebeğim ne sütü ne de mamayı içmek istemiyor en fazla 60mlya da 40ml içiyor sadece sol memeyi emiyor ve iki öğün katı gıda alıyor sizce kilosu az mı çok kafama takılıyor.reflüsü olan bir bebek ama kusması yok katı gıdayıda çok güzel yiyor ne yapmam gerekiyor fikir verirmisiniz..
Rüya

Rüya

22 Eylül 2025 14:46
Bi an kendim yazmışım gibi hissettim benim oğlumda bu hafta 6 aylık olucak aynı kilo ve boyda. Prematüre doğdu, doktoru doğum kilosuna göre iyi gidiyor dedi bizimde aynı şekilde reflüsü var hep kusuyo
Özge Ö.

Özge Ö.

22 Eylül 2025 15:04
Kusması yok ama boğazına gelip gidiyor ilk üç ay kusması vardı doktorumuz maflor adlı damla verdi çok faydasını gördük sadece bir kere kullandık
Rüya

Rüya

22 Eylül 2025 16:18
Bize yazmadı doktoru ek gıdaya geçtiğinde kusmaz dedi ama bakalım görücez
M

Müjgan ..

22 Eylül 2025 19:03
Özge hanım merhaba bizde raporlu mama kullanıyoruz bnm de kızım içmek istemedi ama bn ara öğünlerde yoğurduna karıştırıp yediriyorum ama mama bizde pek fayda etmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir