Psikolojim Bozuldu
177 görüntüleme
H
Hilal A.
10 Ekim 2025 01:15
bebeğim 2 bucuk aylık kilo alımı gayet iyi anne sütü + mama ile ilerliyoruz mamayı da cok huzursuz oldugu zaman ve gece uykusu öncesi veriyorum günde 3 ü ve 30-60 ml geçmiyor ama eşim ne zaman kucagında cocuk ağlasa aç bu çocuk sütün yok senin aranıyor bu mama yap diyor artık sabrımın sonuna geldim düzgünce konusuyorum anlamıyor bu gidişle gerçekten sütüm kesilecek diye korkuyorum
Z
Zeynep E. O. ..
10 Ekim 2025 02:29
Sevgili anne ❤️ lohusalığın en zor hali anlayışsız cahil çevreye sabretmektir. Açıklama yapmaya çalışmak seni daha çok yorar. Duy ama duymazdan gel. Sen doğurursun herkes ordinaryus zanneder kendini. Gerçeği bir tek anne ve doktoru bilebilir. Kulaklarını bir süre tıka 🥰 ilk iki üç ay çok zor ama çabucak geçiyor. Sakin olmaya çalış ve sarıl bebeğine. Bebeğin ihtiyaç duyduğu 3 şey; annenin sesi, nefesi, memesi 🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶
Ş
Şeyma D.
10 Ekim 2025 02:54
Birdaha öyle dediğinde “emzir” deyi verin. Madem güzellikle anlamıyor 😂 hiç canınızı sıkmayın, sütün yok diyene memenizi sıkıp yüzüne fışkırtın gayet işe yarıyor birdaha demiyorlar 😅 o can sıkıcı yorumları birer komik anıya çevirin ve bebeğinizin keyfini çıkarın. Ayrıca, mama vermek kötü birşey değil, ister 30ml verirsiniz ister 130ml, sakın mamayla besliyorum diye kendinizi yetersiz hissetme duygusuna kapılmayın. Siz annesiniz, en güzelini siz bilirsiniz kimse karışamaz. Sevgiler ❣️
F
Fatma Y.
10 Ekim 2025 03:18
Ne kadar da tanıdık geldi bahsettiğiniz durum.Tüm samimiyetimle belirtmek isterim ki aynı şeyi kendi birinci derece akrabalarımızdan ve eşimden duyarak geçirdim o günlerimi.Sakın oralı olmayın ve kendinizi baskı altında hissetmeyin . Banada sütün yok yok aç bu çocuk diye diye psikolojik baskı yapıldı . Bilinç altımda sürekli sütüm yok mu doyuramayacak mıyım korkusu oluştu nitekim de sütüm zaten kesildi.. Olsa da doyuruculuğunu kaybetti . Meme + mama ile beslendi kızım Şuan 6 aylık. Zor süreci çok şükür atlattık Suan sadece uyumak için emiyor . Doktorumuz 1 damla anne sütünün bile faydasının olduğunu her zaman belirtiyor . O yüzden asla acabaya düşmeyin sütüm var ve olucak diye düşünün 🌸
E
Esra K.
10 Ekim 2025 03:54
Sevgili anne ❤️
Benim kızımdaa öyleydii amaa benimm maalesef sütüm yoktuu ama çocuğum mamada yeseo mememi illaa çekecek öylee uyuyacaktıı . Bunu hemşireyeedanıştım hemşirede bana emmerefleksinden kaynaklıı süreklii aramaa eğilimindee dedi . Emmerefleksiş gelişmemiş dedii sürekli doğsadaa istiyor dedi . Bendee 3 ayok zor geçtii . Sendee mamadan sonraa tekrar göğsünde yatırr emsinnn uyuyana kadar dalana kadar . Orada uyutmaa alışmasın amaa baktım sakinleştii al yatağaa ordaa devam et uyumasınaa 🥰 çok az kaldıı biraz daha sabret
Benim kızımdaa öyleydii amaa benimm maalesef sütüm yoktuu ama çocuğum mamada yeseo mememi illaa çekecek öylee uyuyacaktıı . Bunu hemşireyeedanıştım hemşirede bana emmerefleksinden kaynaklıı süreklii aramaa eğilimindee dedi . Emmerefleksiş gelişmemiş dedii sürekli doğsadaa istiyor dedi . Bendee 3 ayok zor geçtii . Sendee mamadan sonraa tekrar göğsünde yatırr emsinnn uyuyana kadar dalana kadar . Orada uyutmaa alışmasın amaa baktım sakinleştii al yatağaa ordaa devam et uyumasınaa 🥰 çok az kaldıı biraz daha sabret