Psikoloji Bozan Bebek

239 görüntüleme
E

Ece G.

28 Ağustos 2025 20:04
4 5 gündür bebeğimde aşırı emme vardı sütüm mü yetmiyor diye kafa yiyordum sonra birden kilo aldı baya aldı hemde bugünde emme azaldı sürekli sertçe kafasını çekiyo emme süresi uzadı 4 aylık olduk dün yarında aşı var 2 aydır aşı sonrası meme reddi oluyo galiba yine red yicem çok yoruldum emdi emmedi derdinden ama emsin istiyorum en büyük bağım üzüyo beni 🥺🥺
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

28 Ağustos 2025 20:10
Asi sonrasi muhtemelen ağrı kaynaklı beslenmek istemiyor bebeğinizle iletişiminizi bozmayın derim geçici süreçler akışına bırakın stres ile sütünüzü azaltmayın her zaman canınız yemek yemek ister mi oda minik bir insan zaman zaman değişiklikler olacaktır hepsi gelişiminin bir parçası. Siz rahatladikca oda rahatlamak için size gelecektir
F

Fatma S. ..

29 Ağustos 2025 12:02
Diş ağrısı çekiyor olabilir o yüzden sakinleşmek için aşırı emme yada tam tersi ağrıyor diye emmek istememe olabilir. Diş ağrısını hafifletin. Soğuk uygulamalar ve tetagil iyi geliyor. Karanfil kürü de yapabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir