Probiyotik

67 görüntüleme
S

Sevgi B. T. ..

31 Ekim 2025 17:11
3.5 aylık 1 aylıktan beri probiyotik kullaniyiruz ne kadar kullanmalıyız
B

Betül ..

31 Ekim 2025 17:33
Ya bunu ben de merak ediyorum. Gaz için NBL probiyotik drop başladık ne kadar kullanmamız lazım acaba biz de 2 aydır kullanıyoruz nerdeyse
İ

İ.E.

31 Ekim 2025 17:44
Damlanin icindeki mikroorganizma sayisina gore degisebilir. Doktorunuzun yonlendirmesi daha dogru olur aslinda. Eczaciniza da danisabilirsiniz. Bize doktorumuz forbiome minnies icin 6 damla demisti.
A

Arzu.G

31 Ekim 2025 17:56
Bir sorunu yoksa kullanmaya devam etmeyin bence .artık bebeklere doğar dogmaz probiyotik yazıyor doktorlar .sanırım osman hocaydi bu konunun gereksiz olduğunu soylemisti.
T

Tuğçe Ç.

3 Kasım 2025 22:14
Gerek olmadığını nasıl anlarız ıkınmayı öğrendi bebeğim 2 ay 6 günlük şuan. Normalde çok fazla gazı olursu her uykudan uyanırken masaj yapar gaz çıkarmasına yardım ederdim şimdi o kadar gazıda yok kendisi çıkartıyor ama bunu probiyotik sayesinde yapmadığımı nasıl anlarım. İki probiyotik denedim değişim yaptığım sürede iki üç gün alışana kadar sancı çekti çocuğum o yüzden deneme yapmak istemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir