Prednol İğne

112 görüntüleme
N

Naz E.

14 Eylül 2025 16:16
11 aylık bebeğimin 2 gündür 39 40 arası seyreden ateşi vardı bugün acilde prednol iğne yaptı doktor ateşi şuanlık düştü ama çok ağlıyor iğnenin yan etkisi olabilir mi bu crp değeri bugün 44 çıktı ama enfeksiyon sebebi bulunamıyor çok sık yaşıyoruz bunu lütfen bilen tecrübe eden yardım etsin perişan haldeyim
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

14 Eylül 2025 17:04
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bebeğinizin bir çocuk uzmanı tarafından ayrıntılı muayne edilmesi gerekir kulağına boğazına bakılır , akciğerleri dinlenir , cildi kontrol edilir, idrarı a bakılır bunlardan herhangi birinde atlanan tekrarlayan bir enfeksiyon olabilir . Eğer bunların hepsi temizse kanlar, kan tetkikleri kontrol edilir . Size bir uzman mutlaka cvp verecektir eğer enfeksiyon ve ateş odağı yoksa sizi duruma göre yönlendirir iğnenin ya da enfeksiyonun verdiği ağrı ateş huzursuzluğu olabilir prednol ateşi bir süre kontrol edecektir ama lütfen bir uzmanlada görüşün
N

Naz E.

14 Eylül 2025 17:31
Söylediklerinizin hepsi yapıldı hatta bağışıklık testleri alerji testleri de yapıldı ama crp nedeni bi türlü bulunamıyor Fmf genetiği testi verdik onun sonucunu bekliyoruz
Elif O. .

Elif O. ..

14 Eylül 2025 17:32
Naz hanım sizi tanımıyorum ama inanın tüm gün aklımdaydınız yanlış anlamayın ben enfeksiyondan biraz tedirgin oluyorum da o yüzden aklım sizde kaldı. Antibiyotik başlanmadı mı acaba
N

Naz E.

14 Eylül 2025 17:37
Elif hanım çok teşekkür ederim antibiyotik iğne başlandı Novosef enfeksiyon benide çok korkutuyor bebeğim bununla cebelleşmekten geri kaldı gelişiminde tam düzeliyor kilo almaya başlıyor yine başlıyor ilk çocuğum ve çok uzun tedaviler sonucu tüp bebek ile kavuştum ama çocuğumu sürekli kan aldırma serum damar yolu açma gibi acılar çekmesi beni mahvediyor ona bir çare bulamadım diye vicdan azabı çekiyorum
Elif O. .

Elif O. ..

14 Eylül 2025 20:44
Allah acil kalıcı şifalar versin inşaAllah Naz hanım çare sizin bulacağınız bir çare maalesef yok doktorların bulması gerekiyor Osman hoca online danışmanlık veriyor numarasından tahlil sonuçlarınızı vs göndererek yardım isteyebilirsiniz. Gelişimini şu aşamada düşünmeyin kendi iyi olsun sağlıklı olsun sonrasında yakalar yaşıtlarını.
G

Gönül E.

11 Ekim 2025 05:20
Benim oğlumda 28 aylık 10 günde 1 ateşleniyor Pfapa oğlum her atak oldugunda prednol iğne yaptır dedi doktor bu 4. Yapışım asla değişen bir şey olmuyor. Ve araştırdığım kadarıyla sık sık prednol kulllanmak zararlı aile hekimi sakın kullanma dedi zararlı dedi şimdi ben hangi doktora inancam her biri bir şey söylüyor benim oğlum şuan bile ateşli ateşi 40.1 artık kafayı yemek üzereyim bildim bileli bu çocuk böyle ateşli 1 ayı tamamlasa sevinçten uçuyorum çok yıprandım çokkk
N

Naz E.

11 Ekim 2025 06:16
Çok geçmiş olsun Gönül hanım crp de yükseliyor mu ? Prednol iğne bi kaç kez yaptırdım ateş anında ama benim doktorum da sık sık yaptırmamın zararlı olduğunu söyledi benim bebeğimi çok etkiliyor iğne
G

Gönül E.

11 Ekim 2025 14:42
Teşekkür ederim Naz hanım tabiki ateş yükseldikçe Crp yükseliyor. Ve inatçı ateş olduğu için asla ama asla ateş düşürücüler fayda etmiyor. Anda prednol yapınca rahatlıyor. E sürekli prednolda zararlı ne yapacağımı bende bilmiyorum
G

Gönül E.

11 Ekim 2025 14:47
Geceden beri ateşliydi ateş düşürücüyle durdurmaya çalıştım asla fayda etmedi sabaha karşı prednol ampül vermişti doktorumuz onu kırıp yoğurtla karıştırdım verdim.vermez olaydım çocuk kustu iğrenç tadı vardı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir