Precort-liyo 2 Doz Sonrası Krup Öksürüğü
26 görüntüleme

Melek S. ..
30 Ekim 2025 18:50
Doktor bey artıko kadar yoruldum ve yetersiz hissediyorum ki.. kızım14 ekimden doktor muayenesi sonrası ventosal (4doz) ve pulmicort (2doz ) olarak 7 günlük tedaviyi uyguladık. 24 Ekim'de acil de 3 günlük antibiyotik, asist balgam sökücü ve pedifen eklendi buharlarin üzerine ağladığı için ciger filminin net olmadığı poliklinikte muayene edilmesini tavsiye ettiler 27 Ekim'de her zaman takibinde olduğumuz doktorumuza gittik. Klamer antibiyotik ve asist i derhal bırakmamı söyledi. Ayrıca precort-liyo 20 mg 5 günlük iğne yazdı. 10 mg uygulanacak şekilde. Bugün ikindiden beri köpek havlaması gibi öksürmeye başladı. Enjeksiyon için hastaneye gittiğimde muayene ettirmek istedik flik çekilsin istedim ama henüz 3 iğne olduğu tedavinin bitmesi gerektiğini söylediler. Ancak şöyle bir durum söz konusu 3 aylıkken yoğun bakım süreci yaşadık pnömoni teşhisi ile entube edildi ciğerler su topladı tüp takıldı. Hatay Antakya'da ikamet ediyoruz çok fazla toz var yetmezmiş gibi evimize çok yakın yere çimento fabrikası kuruldu. Evlatlarım sürekli hasta. Yoruldum. Yorulduk...

Melek S. ..
30 Ekim 2025 18:52
Çok özür dilerim sorumu sormamışım. Öksürük krup ise evde soğuk serum fizyolojik buhari yapmalı mıyım. Veya ben ne yapmalıyım teşekkür