Pozitif Normal Dogum Hikayesi
87 görüntüleme
H
HY
5 Kasım 2025 09:29
Öncelikle dogum öncesi bütün platformlarda bu tarz yazılar arayip okumus ve kendini motive etmiş biri olarak bende başkalarına güç olmak istedim. Benim dogum hikayem hamile kaldigimi ilk ogrendigim anda başladı piskolojik olarak kendimi hep çok kolay bir dogum olacagina inandirdım kimsenin kötü hikayelerini dinlemedim ve hep iyiye odaklandım . Hatta şaka ile surekli bi anda dogurucam hicbisey anlamayacagim dedigim cok oldu. Normal doguma kendimi asla şartlamadim tabiki sezeryanda olabilecegimi yeterki saglikli olmamizi ikimizinde istedim hep . 41+1 e kadar gelmedi benim nazlı kızım 41+1 de yatışım yapıldı sancılarim varmis aslında ama ben hicbirsey hissetmiyodum diyebilirim . Gitgide tabiki sancılar artti 2 cm acıkligim olmustu hala dayanilabilir seviyedeydi 4 cm acikliga ulastigimda artik dayanamayacagimi dusunmustum bilinen üzere ilkdogumda 4 cm den 10 cm tam acikliga ulasmak biraz zaman alacaktı. Ama 4 cm olduktan 1 saat sonra yanişiddetli sancilardan tam 1 saat sonra 10 cm ile tam açıkliga ulasmistim ve 5 dk ıkınma ile bebegimi kucagima aldım . Bebegimi kucagima aldigim andan itibaren hicbir aci sanci vs kalmadi . En korktugum belkide dogum kesisiydi ufak bir mudahale yapilmis ve ben onu bile hissetmemiştim . Diyecegim o ki her kadın farklıdir her dogum kendine özeldir. Ilk dogumda asla bu kadar hizli doguramazsin diyen hickimseyi dinlemeyerek kendimi inandirdim en başta. Ve kendim inandigim şeye vucudum coktan ikna olmuştu ki böylesine kolay ve hizli bir dogum gerçekleşti. Kimsenin kötü hikayeleriyle kendinizi şartlamayın en başından beri iyiye güzele odaklanın ki herşey güzel olsun ❤️ çocuklu hayatin 3. Ayından bildiriyorum burası çok daha zor ama çok tatlı bir hayat
M
Melike P.
8 Kasım 2025 11:33
R 6nj
Mi
.b9
Mi
.b9