Power Pump

163 görüntüleme
D

Damla k.

31 Ağustos 2025 16:23
Günde 1 defa yapıyorum gece 12-1 arası başka fırsatım olmuyor oğlum sürekli mememde aktif emmese de kalmak istiyor gün içinde sağım yapamıyorum bu yüzden. Bu şekilde yapan var mı? sütüm artar mı ? Beslak damla kullanıyorum.
B

Buket G. ..

31 Ağustos 2025 18:18
Biz de ufak bir meme reddi yaşadık 4.aya girince etrafı algısı açılınca memede durmak istemiyordu doğal olarak sütüm kesilir derecesine azaldı. Sağım yaptım gün içerisinde biraz araştırıp anne sütünü arttıran bir çay aldım eski düzene sokmadı ama yardımcı oldu bir nebze geçenlerde eczacı bir annenin önerisiyle bir multivitamin aldım neredeyse ilk gunden eski haline getirdi sütümü ve tabi bol bol emzirmeye çalışmaya devam edin ten teması çok etkili stres yapmayın
D

Damla k.

31 Ağustos 2025 18:19
Hangi multivitamin? İşe yaradı mı
D

Damla k.

31 Ağustos 2025 18:20
Emziriyprım yani başta süt geliyorken çok güzel emiyor süt azalınca artık emzik gibi kullanıyor ama yine de ayırmıyorum memeden ten teması olsun bir umut artar diye.
D

Damla k.

31 Ağustos 2025 18:22
İki göğsümden sağdığımda 30-40 ml anca çıkıyor. 2 günde Power pump yapıyorum yine iki göğüs toplam 50-60 arası anca çıkıyor
B

Buket G. ..

31 Ağustos 2025 19:40
Solgarın brewers yeast B12 multivitamini (reklam değil) günde 6 tane alıyorum yine de bir danışın tabi ki birde OMEGA kullanmaya devam ediyorum . Siz stres yapmayın stres çok etkiler sütüm gelmiyor diye düşünmeyin bir de pompanizin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin belki pompada sorun varsa o da psikolojik olarak sizi etkiliyor olabilir
B

Buket G. ..

31 Ağustos 2025 19:41
2 gün sürmedi hemen etkisini görmeye başladım bu kadar beklemiyordum bir umut almıştım açıkçası
D

Damla k.

31 Ağustos 2025 19:43
Aynı vitaminleri kullanıyorum yaklaşık 15 gündür falan ama bir artış göremedim ben. Yine aynı markanın omegasını da kullanıyorum.
B

Buket G. ..

31 Ağustos 2025 20:10
Hadi ya bir de her emzirme sonrası 10dk sağım yapmayı deneyebilirsiniz belki işe yarar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir