Pompa

117 görüntüleme
D

Damla k.

5 Eylül 2025 01:50
Lansinoh giyilebilir pompam var elime sağdığında süt geliyorken pompaya çok az süt geliyor. Sağım sonrası mememi sıkıyorum ve süt geliyor. Acaba ben mi yanlış yerleştiriyorum cihazda mı bi hata var
Z

Zahide B.

5 Eylül 2025 02:15
Meme ucu ölçünüz ile flanş ölçüsü uyumlu olmaz ise süt sağımından verim alamazsınız. Aynı sorunu bende yaşadım. Cihazda hatalı olabilir tabi ama flanşı kontrol edin derim
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

5 Eylül 2025 06:33
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Meme ucunu tutan plastiği ileri geri deneyerek bir şekilde sağmaya çalışıyorum. Çok yerleştirince çekmiyor az yerleştirme de olmuyor ortasını bulmak lazım
A

Ayşe

5 Eylül 2025 07:24
Bende kullanıyorum aynı urunu bebegım üç aylık hatta sagımla beslıyorum bır sorun yasamadım
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

13 Eylül 2025 13:00
Sütünüzün miktarını hiçbir zaman cihaz belirlemez bunu unutmayın ve süt sağmak İstiyorsanız bu tür cihazlar yerine hastane tipi elektrikli göğüs pompaları kullanmanızı öneririm bebeğin çektiği kuvvete yakın bir cihaz olmalı ki göğsünüzü tamamen boşaltsın ve yeniden süt üretsin
D

Damla k.

14 Eylül 2025 02:08
Geceleri göğsüm çok doluyor taş gibi oluyor bebeğim memeden tatmin olup uyuyor ama gündüz asla yetmiyor neden bu şekilde. Sütüm hiç olmasa gece de dolmazdı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir