Pişik/tahriş

101 görüntüleme
Z

Zeynep C.

1 Ekim 2025 14:54
Bebeğimin tam popo kısmında pişik tahriş gibi bir şey oldu canını yakıyor bepanten fito krem çinko içerikli bir krem daha zeytinyağı hindistancevizi yağı bebek pudrası her şeyi denedim geçmiyor önerisi olan varmı?
R

Rüm ..

1 Ekim 2025 15:03
Merhaba kaç aylık acaba bebeğiniz banyo yaptırıp kremini sürüp biraz da hava aldırırsanız iyi gelir belki ben öyle yapıyorum ek gıda yiyorsa yediği ürün de yapabilir
A

Ayşegül Ü.

1 Ekim 2025 15:16
Sudocream kullanıyorum bebeğim için ve faydasını gördüm.
F

Fatıma N. M.

1 Ekim 2025 15:30
Bebeğim 9 aylık ne zaman pişik olsa sudocrem kullanıyorum faydası oluyor
S

Sema E.

1 Ekim 2025 15:58
Sudocrem çok iyi ama pişik bir tür mantardır bazen pişik kremleri fayda vermez o zaman doktorlar mantar kremi yaziyirlar isterseniz aile hekimi yada çocuk Dr gidin son çare mantar kremi yaziyorlar
Z

Zeynep C.

1 Ekim 2025 15:58
Bebeğim 22 günlük arkadaşlar
E

Esma T.

1 Ekim 2025 16:41
Sudocrem kullanıyorum ben sizin dedğiniz gibi birşey bizde yaşadık zeytinyağını ısıtıp asitini çıkarttık sonra 3 4 gün kulkandım popo kısmına geçti
N

Nurgül Y.

1 Ekim 2025 16:48
Biz doktor tavsiyesiyle bepanthol derma kullandık ve çok memnun kaldık. Bu arada gün içinde bir 10 dk bezsiz bırakıp hava aldırmakda çok önemli tabii
L

Liva K.

1 Ekim 2025 16:56
Ben her kaka yaptığında doğal beyaz sabunla yıkıyorum sudocrem sürüyorum bir gün bile sürmüyor geçmesi tavsiye ederim
K

Kübra G.

1 Ekim 2025 17:08
Altını ıslak mendil ile alıyorsanız o da yapar pişiği ppamuk ıslatıp üzerine de az zeytinyağı yaparsanız pişik oluşumunun önüne geçersiniz. Sudocrem kullanmıştım ben de .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir