Pişik ve Makatta Yara
33 görüntüleme
A
Aybike ..
22 Ekim 2025 17:10
Arkadaşlar günlerdir ne çektiğimi size anlatamam.Buradan bir nebze olsun benimle aynı durumda olanlar için paylaşmak istedim.Bebegim çok huzursuzdu ve sürekli ağlıyordu evet gaz sorunumuz hep vardı ben ona yormuştum ama dikkatli bir hekim sayesinde makatta yara olduğu bilgisini verdi .İshali de vardı.Her kakasını yaptığında ve gaz çıkışı olduğunda o yüzden çığlık çığlığa ağlıyormuş .Ben sleepy bebek bezi,su bazlı ıslak mendilini ve mustela pişik kremi+hamezinc kullanıyordum.Doktor hamazinc+Fito+anestol yazdı.Bu arada bezi de değiştirdik.Prima premium'a geçtik.İshal de olduğu için testler yapıldı.X Hastanesi'nde amip + çıktı ve antibiyotige başlamamız gerektiği söylendi.Ben kendim de sağlık çalışani olduğum için testi başka bir labda çalışılmasını istedim ve ertesi gün sonuç negatif geldi mikroskobi de temiz ve bana o hastanedeki hekim pişik için bildiğimiz Klasik Arko krem + Fito kullanmami istedi.3 gün içinde hiçbir şey kalmadı arkadaşlar.Diger yazdığı antibiyotikli kremleri kullanmaya gerek bile kalmadı.İslak mendili tamamen çıkardım sadece ılık silme pamuğu+gün içinde havalandırma ile bu sorunu çözdük.
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.