Pişik
72 görüntüleme

Beyza Z.
1 Kasım 2025 08:27
Bebeğim bi kaç gün önce kabız oldu sonrasında pişik olmaya başladı bugün daha da ilerledi, sivilce gibi bir sürü ilk defa oldu. Bepanthol, sudocrem kullandım etkisi olmadı. Ne yapmalıyım en hızlı ne geçirir
E
Esma E. ..
1 Kasım 2025 08:58
Hamazinc ve mycozinc kremi karıştırıp sürün çok kısa sürede geçiriyor doktor tavsiyesi ile kullandık
T
Türkan T. B.
1 Kasım 2025 09:16
@Beyza Zeki Benımdeoykeydı alerjık çocuk olduğu için ne denedıysem gecmedı en son bırı yumurtanın beyazını çırpıp kopuklendıkten sonra pişiğe sür dedı çok inanmadım ama yaptım gün ıçınde her açtığımda sürdüm akşama bır şey kalmamıştı ve ben şok olmustum
A
Arzu.G
1 Kasım 2025 10:36
Zeytinyağı ve kantaron sürmüstum birkaç saate geçmişti
H
Hümeyra T.
1 Kasım 2025 10:45
İncia pişik kremini deneyebilirsiniz bebeğimin pişiğini kısa sürede geçirdi. Bir de gerçek kantaron yağı, aktardakiler değil de has el yapımı. Bebeğimin pişiklerini bu şekilde hemen geçirdim. Boynunda bir gün sivilce gibi döktü yazın kontrolleri vardı. Aksamdan sabaha geçti. Bunun dısında içeriği temiz bir katı sabunu suda kaynatıp eritirseniz ve içine zeytinyağı damlatıp ebebekteki pamuklara bu karışımı sıkıp temizliğini yapar sık bez değişimi yaparsanız pişik olma ihtimaliniz de çok düşer.çok ıslatıp bebeğim altını nemli kapatmayın kuru kalsın. Geçmezse, küçük melek acı çekmesin bendeki kantarondan size az da olsa yollayabilirim🥲inşallah hemen geçer pişiği
H
Hümeyra T.
1 Kasım 2025 10:46
Sürekli kullanım için aktardakini de deneyin belki o da hızlı sonuç verir. Özellikle kırmızı rengine dönen kantaron yağı daha etkili